Imam WIN 7(32) ultimate na msi CX700, nesto se izdesavalo sa softverom tako da mi je sada za 50% sporiji i neke stvari ne prikazuje realno, kao na primer konekciju za koju pokazuje da je nema i cak u sharing centu ne indentifikuje ni jednu konekciju a realno imam i konektovan sam sa lan konekcijom. Kada nesto radi od aplikacija po 15-ak sekundi vrti u mestu pa tek onda krene da radi kao da je zagusen pa se odjednom odcepi. Skenirao sam sa AV ,nemam virusa a nemam ni instalacioni disk da eventualno reinstaliram windows. Ima li neko viziju sta moze biti pa da probam ovo resiti.
Jesi li probao uz AV npr. MalwareBytes?, I Pratis li temperaturu CPU-a.Probaj poslednji Hiren`s Boot precesljaj,ako ne pomoze ne gine ti reinstal kad dodjes do Instalacionog diska!
sada i sa instaliranjem imam problema, dobijam info da windows installer nije korektno instaliran. Temperatura je OK a reci dali znas gde da nadjem taj program
definitivno imas neku gamad u laptopu,sredi lepo win i to ce resiti problem. Ako ti javlja problem sa Windows Installer uradi sledece:`Start`,`Run:`Open`ukucaj :`msiexec /unreg` udri Enter ...ponovo `Start`,`Run`,Open` i kucaj `msiexec /regserver` pa Enter
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.