Pozz momci, drugar bi hteo da pazari nesto mobilno za igranje, pare nisu problem, ono sto se zahteva je da bude i7 platforma, nikako neka plastika od kucista i grafa iz hi-enda. Preporucite neke modele, po mogucstvu sa 17-incha dijagonalom i naravno je pozeljno da ste videli te modele iz ruke tj uzivo posto je jako vazna zavrsna obrada Pozz i unapred hvala
» Toshiba Qosmio X500-12N Intel® Core™ i7-740Q/18.4`/8GB/1TB(2x500GB)/GTS 360M 1GB/BluRay/Win 7 HP Procesor Intel® Core™ i7-740Q (6M cache, 1.73 GHz) brzina procesora : 1,73 / 2,93 Turbo GHz Sistemska memorija: 8GB (4+4) DDR3 RAM (1066 MHz) Hard disk: 1TB (500+500GB), 7,200 o/min Optika: BDRW (Blu Ray rezač) Ekran: 46,7 cm (18,4 inča), Toshiba TruBrite® Full HD TFT 16:9, 1.920 x 1.080 Grafika: NVIDIA® GeForce® GTS 360M s tehnologijom CUDA™ količina memorije : 1,024 MB namenske VRAM memorije (uz korišćenje tehnologije TurboCachey™ ukupno je dostupno do 2,298 MB grafičke memorije uz 32-bitni operativnini sistem ili 3,307 MB uz uz 64-bitni operativni sistem i 5GB sistemsk memorije), GDDR5 Video RAM (kombinirana Video RAM i sistemska memorija) Konekcije: 1 x RJ-45 1 x i.LINK® EE 1394) 1 x mikrofon 1 x RGB 1 x slušalice (stereo) 1 x SP/DIF izlaz (optički) zajedno s utičnicom za slušalice 1 x Slot 5-u-1 (podržava SD™ kartice do 16 GB, Memory Stick® do 256MB, Memory Stick Pro™ do 2 GB, MultiMedia Card™ do 2 GB i xD-Picture Card do 2 GB) 1 x HDMI-CEC (REGZA-Link) supporting 1080p signal format 1 x integrisana web-kamera visoke rezolucije (1.280 x 800) s podrškom za Automacrom i ugrađenim mikrofonom 3 (1 na levoj strani, 2 na desnoj strani) x USB 2.0 1 (s leve strane 1) x eSATA/USB 2.0 s podrškom za USB Sleep-and-Charge Zvučnici : ugrađeni sistem stereozvučnika Harman Kardon®, 24-bitni stereo Bežična komunikacija: Wi-Fi®, 802.11b/g/n,Bluetooth® Žična komunikacija: Gigabit Ethernet LAN Windows® 7 Home Premium, 64-bitni Garancija: 3 godine
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
I sta da radi kad krene negde na letovanje, recimo u Spaniju (posto je verovatno pun kinte), i hoce da se igra? Da nakaci kuciste od 50 kila na ledja? taj lik sigurno vec ima neku bolestinu od kompa kad kupuje lap, ili jednostavno samo hoce da ima lap da mu komp ne zauzima mesto.
I ja sam za alienware
Zar nije bilo jednostavnije da das taj link nego da ides copy-paste? Plus sto je katastrofalno nepregledno
Neka samo u googlu otkuca Toshiba Qosmio X500-12N i ima da nadje preglednije sa slikama. Taj lap ima kod nas da se kupi za naveden iznos, a ne bih da reklamiram gde.
Ja bih ipak isao na Toshibu zbog najbolje garancije i vrhunskog kvaliteta. Za 17 godina koliko radim servis racunara imao sam samo 3 Toshibe na servisu, a ostalih koliko ti dusa hoce.
:: Ja bih ipak isao na Toshibu zbog najbolje garancije i vrhunskog kvaliteta. Za 17 godina koliko radim servis racunara imao sam samo 3 Toshibe na servisu, a ostalih koliko ti dusa hoce :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
To je glupa izjava. Krajnje glupa izjava. To isto ja da kazem: sranje je da ti ekran na kompu bude manji od 42`, a nekom moze i 15` da bude dovoljno. Nekom je i gameboy dovoljan za igranje, a ti izjavljujes da je sranje da se igras na laptopu od 2000 evra. Da..
:: Ja bih ipak isao na Toshibu zbog najbolje garancije i vrhunskog kvaliteta. Za 17 godina koliko radim servis racunara imao sam samo 3 Toshibe na servisu, a ostalih koliko ti dusa hoce :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
Jeste da je Toshiba bas kvalitetan, ali 3 komada za 17g...evo, meni prosle godine riknuo, nije mogao se popravi ni u jednom servisu, a iz amerike model. Jbg, nema pravila. Da napomenem da je sestra za surf koristila, tako da se nije znojio.
:: Koja laz. Za 17 godina rada u servisu 3 toshibe na servisu.... HHAHAHHAHH :: :: Smesn :: :: Imas asus stealth bombardera :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: Ja bih ipak isao na Toshibu zbog najbolje garancije i vrhunskog kvaliteta. Za 17 godina koliko radim servis racunara imao sam samo 3 Toshibe na servisu, a ostalih koliko ti dusa hoce :: :: :: :: _______________________ :: :: Ja sam najpametniji.. :: :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: :: :: ::
Preporuka isto za Asus G73 koji je Razorman naveo. Sa tim specifikacijama košta nešto oko 1500 evra, a ima jaču grafiku od one Toshibe i to primetno. 5870 Mobility je druga na svetu najbrža grafika za laptop, ispred nje je samo GTX480 Mobile.
Dobiješ i ranac i miš uz njega, ima unikatno hladjenje koji nema nijedan laptop, i jako dobro izgleda.
Ja ću morati uskoro da uzmem neki takav laptop, i samo mi je u planu Asus G73 jer stvarno nema boljeg u ponudi.
Toshiba sa svojom glossy jeftinom plastikom mi ne uliva poverenje, a činjenica da je drugaru crkao F50 posle godinu dana i pritom ga platio oko 180.000 mi je samo šlag na tortu da ne kupujem Toshibu... Kad ne mogu vrhunski model da odrade kako treba nemamo šta dalje da pričamo...
Čak ni precenjeni alienware ne izgleda bolje od Asusa G73...
Taman ako ti se drugar odluči za njega, obavezno baci bencheve neke... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.