Postovani forumasi, Imam problem sa pomenutim lapom jer nikako ne mogu da nateram touchpad da proradi. Lap je nov uzet u Thmaniji i imao je instaliran Linux na kome je touch radio a istovremeno i mis. Posto vlasnica lapa nema pojma o linux-u sljustio sam ga na W7 home premium, ali ne lezi vraze touch ne daje znake zivota. Mis radi bez problema. Na njihovom sajtu postoje dva drivera ali ni sa jednim ne radi. Da li neko ima ikakva iskustva sa ovom situacijom da mi pomogne.
Meni je jednom trebalo čitavo veče da pronađem kako se to uključuje: mislim da sam radio isto što i ti. menjao drajvere, reinstalirao Win, ali bez pomoći. Mislim da sam našao neku sliku ili uputstvo ili nešto, pa je i mene sunce obasjalo!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.