Lenovo je mnogo bolji proizvodjac, jos ovaj laptop koji sam ti naveo ima dobru graficku karticu (ati 4550) sa kojom ces moci da igras neke igrice, a sa tom GMA 4500M tesko... Takodje ima dobar CPU (Amd novije generacije za laptopove) i nov chipset AMD 880G...
Komshija ima neki FS Amilo iz Nemachke, star 3 godine i za sada no problemo. Jedino je slaba baterija, fabrichki mali kapacitet. Trazio je da zameni bateriju u Beogradu ali je bilo neshto skupo tada. I da, poshto je paljevina probao je na njemu svakojake sisteme, dualbootove, chuda muda i prosto mi neverovatno shta je sve izdrzao. Ako nije 50 puta reinstalirao sistem, iz dosade, nije ni jednom Neko kaze da su prestali da se proizvode i da je slaba podrshka servisa za njih, mada sumnjam u to. Mislim da je korektan brend, ako ti odgovara specifikacija
Jeste, ali iz Nemacke... Za njihovo trziste su duplo bolji nego ova sranja sto prodaju kod nas...
:: Komshija ima neki FS Amilo iz Nemachke, star 3 godine i za sada no problemo. Jedino je slaba baterija, fabrichki mali kapacitet. Trazio je da zameni bateriju u Beogradu ali je bilo neshto skupo tada. I da, poshto je paljevina probao je na njemu svakojake sisteme, dualbootove, chuda muda i prosto mi neverovatno shta je sve izdrzao. Ako nije 50 puta reinstalirao sistem, iz dosade, nije ni jedno :: Neko kaze da su prestali da se proizvode i da je slaba podrshka servisa za njih, mada sumnjam u to :: Mislim da je korektan brend, ako ti odgovara specifikacij :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: Gledam za brata da uzmem neki lap,nasao sam za 38000 ,njemu treba za net,filmove,muziku ::
ja znam par veoma zadovoljinh korisnika fujicu-a, a ja sam prezadovoljan korisnik ACER-a, inace najnesrecniji su sa MSI-em jer je zavrsna obrada katastrofa sto sam i sam video na nekoliko komada
imam Fujitsu Siemens EM V5535 T7300 nesto preko godinu dana, za sada nemam problema sto se tice funkcionisanja, jedino mogu reci da mu je zavrsna obrada ocajna u odnosu na druge marke, plastika jadno (jeftino)izgleda i tastatura se pomalo krivi
mislim da za taj novac mozes dobiti lap top nesto jaceg procesora i kvalitetnije izrade
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.