Pozdrav momci, trebala bi mi mala pomoc, posto nisam bas u toku sa laptop racunarima. Drugar planira da kupi laptop iskljucivo marke Toshiba. Koristice ga za sve i svasta, mislim na svakodnevnu upotrebu, filmovi, internet i ponekad igrice. Cena do koje bi isao je 60 000 din. Isto je nebitno da li je amd ili intel procesor, grafika i ostalo, bitno je da se za ovaj novac izvuce najbolje sto se moze izvuci od sastava komponenti koliko je to moguce. Hvala puno unapred
Za taj novac imas bolji laptop... Pogledaj Asus M52J (tako nesto) ista specifikacija kao ova Toshiba samo sto je grafika znatno bolja (mesto ATI 5145 ide ATI 5470 1GB DDR3).
Pogledaj HP, Lenovo (ali da bude iste specifikacije kao ova toshiba)
Ok, ja cu mu preporuciti, pa sad ako se slozi... Hvala u svakom slucaju.
:: Za taj novac imas bolji laptop... Pogledaj Asus M52J (tako nesto) ista specifikacija kao ova Toshiba samo sto je grafika znatno bolja (mesto ATI 5145 ide ATI 5470 1GB DDR3) :: :: Pogledaj HP, Lenovo (ali da bude iste specifikacije kao ova toshiba :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.