Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
wi-fi lampica
STRANA 1 OD 1
goran27 wi-fi lampica 22.08.2010. 14:25 T28846

status: user
broj poruka: 372

Kupio sam nedavno HP Compaq nx9000 od prijatelja.Kada sam ga ukljucio,lampica za Wi-Fi je svetlela.Zbog brdo virusa,reinstalirao sam sistem,ubacio sve drajvere,jedino se u device menageru nisu instalirali drajveri za ethernet controler.Ubacio sam rucno drajvere,u pitanju Atheros wi-fi driver.Wiraless radi,ali lampica za isti ne svetli cak i kada pritiskam taster za wi-fi. Malo sam oduzio,ako neko ima ideju sta je posredi?.Pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 22.08.2010. 14:50 #238697

status: user
broj poruka: 4054

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=324377&prodSeriesId=324375&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1093

skini sve pa instaliraj ..
trebalo bi da radi ako je radilo i ranije ... predpostavljam da si stavio XP .. mada wifi moze da radi i bez da je upaljena lampica .. prostim enable/disable u properties prozoru .. dugme je tu da mozez da gasis i palis wifi/bluetooth bez gasenja laptopa (kad se nalazis u avionu ili objektima gde je zabranjena upotreba wifi-a) ..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs