Postovani pazario sam netbook sa n450 procesorom,povezao san externi monitor preko vga kabla rezolucija je 1680x1050,problem je u tome sto se slika konstantno trese,ponekad vise ponekad manje,instalirao najnovije drivere sa intelovog sajta,koristim single displej podesavanje,znaci da salje sliku samo na monitor.....i nista....ne zznam sta da radim,svaka pomoc je dobro dosla...hvala
Ne znam koji model ti imas i koju graficku, ali evo sta pise na Toshibinom sajtu za model NB250-107 10.1:
Graphics adaptor manufacturer : Intel® type : Intel® Graphics Media Accelerator HD memory : up to 250 MB shared memory with 1 GB system memory installed, and up to 256 MB with 2 GB system memory, (with pre-installed 32-bit operating system) memory type : shared
Internal video modes The following internal video modes are supported: resolution : 1,024 x 600
Max External Video Modes Max Resolution : 1,400 x 1,050 Max Refresh Rate : 85 Hz Non-interlaced resolution with max refresh rate : 1,400 x 1,050
:: :: Postovani pazario sam netbook sa n450 procesorom,povezao san externi monitor preko vga kabla rezolucija je 1680x1050,problem je u tome sto se slika konstantno trese,ponekad vise ponekad manje,instalirao najnovije drivere sa intelovog sajta,koristim single displej podesavanje,znaci da salje sliku samo na monitor.....i nista....ne zznam sta da radim,svaka pomoc je dobro dosla...hvala
Monitor ti ti je ok,nego netebook ne podrzava tu rezoluciju. Kao sto ti je rekao doncocos:Max External Video Modes Max Resolution : 1,400 x 1,050 Pstavi na netbook-u tu rezoluciju i vidi da li tresw,jbg nije to native rezolucija za taj monitor,pa ce slika biti malo losija
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Grafika je gma 3150 1 gb memorije 250gb hdd....znaci verovatno ne moze da podrzi ovu rezolluciju??a u pm....znaci new monitor...
Ali ako su informacije tacne juri bilo koji 19`` wide monitor :). Naravno pre kupovine odnesi netbook u tu prodavnicu i tamo isprobaj kako ce to da radi :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.