Dragi forumasi resio sam da uzmem neki nettop,uglavnom ce sluziti za net,malo muzika i koji filmic,ali mislio sam da ga povezem na monitor od 22 inca koji vec imam radi ugodnijeg rada (gde cu da buljim u ono malo cudo) ...kada procitah na gigatron sajtu da je slika na 22 inca MUTNA,tj da je jedva funkcionalna i da se text jedva vidi...da li je to istina ?
Ako staviš grafičku u clone mode, tj. da istovremeno prikazuje isto i na display-u netbook-a i na monitoru. Display imam mnogo manju rezoluciju, a monitor će onda da `razvuče` sliku na mnogo veću površinu i zato će biti mutna.
Ne koristi clone, već koristi ili samo display ili samo monitor i sve bi trebalo da radi OK.
Ja sam preko VGA kacio i normalna je slika bila. Za clone ne znam, ali koji ce mu djavo oba ekrana. Mada, ne znam dal u clone modu ima da se odvojeno podesava rezolucija..glupo ako ne moze.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.