Drugar pazario gore navedeni laptop, međutim ima `Power On Password`, preoro sam net i sve što sam našao probao, al ne pije vodu. Jel imao neko slična iskustva i rešenje za ovaj problem? Unapred hvala i pozdrav svim forumašima
Čim pitaš za ovo znači da nemaš supervisor pass, možda ovo uradi posao ako nisi već probao
Turn off the computer. Remove the battery pack. Remove the backup battery. Turn on the computer and wait until the POST ends. After the POST ends, the password prompt does not appear. The POP has been removed. Reinstall the backup battery and the battery pack.
Ako ovo ne upali jedino da nosiš u njihov ovlašćeni servis da te deru malo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa nije ga on ni otvarao, ovo je samo metoda na netu koju sam našao i pomoću koje se može videti koja je šifra u pitanju. Ja ću ga otvoriti kad mi ga donese al i dalje mislim da ima neka fora bez lemilice i šrafcigera.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.