Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Crn ekran na laptopu
STRANA 1 OD 1
love Crn ekran na laptopu 25.07.2010. 05:47 T28315

status: user
broj poruka: 7
Imam problem kad palim laptop pokaze da radi hard,cd tj.zasvetli lampica ali mi ekran ostane crn.To je Acer travel mate 732 TE malo stariji model.Da nije graficka,ili maticna crkla,da li je neko imao slican problem?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd ... 25.07.2010. 09:08 #232887

broj poruka: 1376

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1305258][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1305258.png[/img][/url]

Verovatno grafika koju je neisplativo raditi
jovanp re 25.07.2010. 09:09 #232888

broj poruka: 11
Najverovatnije ti je crkla ploca.
Po meni jedini ko to moze da popravi je MIKROS servis.
Ja sam imao slican problem i bio sam i u ovlascenim servisima i kod majstora iz oglasa ali dzaba.svi kazu ploca nova kosta 400e niko to ne moze da popravi.
I onda po preporuci odem u Mikros i ljudi poprave plocu.Dobio sam 3 meseca garancije i evo ima skoro godinu dana od tad sve sljaka extra. Oni su na dorcolu ne znam koja adresa bese ali evo ti telefon 011/3033294
love Re 27.07.2010. 17:31 #233347

broj poruka: 7
@jovanp
Nosio sam u tri servisa da pogledaju i to na licu mesta su mi rekli.prvo tip je isprobavao sa dirkama da vidi da li je do monitora,ali nije,cak je i prikljucio drugi na njega i nista,rece da je ploca.onda sam zvao coveka koji je imao sl.iskustava i kaze da je otisao graficki cip na ploci,znaci pola ploce radi pola ne,taj koji pokrece sistem ne radi,sastoji se od dva cipseta.
Nosio sam u f-com servis oni su ovlasceni i samo maticne i graficke popravljaju,i rece mi on donesi i kad sam doneo jao poravka za njega je ista kao iza ove bolje laptopove,moram da porucim cip,pa da menjam(nije hteo da ga popravlja ).Zavao sam Mikros i rade,ceka se 10-tak dana i trazi mi okvirno 80 e.E sad moraju tacno da utvrde sta je, koliko je to isplatljivo,ali bolje i da ga osposobim nego da stoji tako,ne nameravam da ga prodajem jer ne mogu sigurno izvuci te pare.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs