Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Asus Eee PC 900HD problem?
STRANA 1 OD 1
tata02 Asus Eee PC 900HD problem? 20.07.2010. 23:12 T28254

status: user
broj poruka: 845
Pošto vidim da ste svi, uglavnom, na okupu da vas pitam nešto u vezi notebook-a iz naslova teme. Naime, drugar je kupio za neke male pare pomenuti notebook u Francuskoj koji, kad se upali, ispušta bip zvuk na svake 2-3 sekunde a kad pokrenem setup izbaci poruku Primary Master Drive - ATAPI incompatible. Kao što znate nema ni DVD pa ne mogu da testiram hard disk, za koji sam prilično siguran da je problem, a mrzi me da pravim butabilan fleš pa da probam instalaciju pošto imam Win 7 sa kojim je ovo problem pa ako neko ima iskustva sa ovim bio bih zahvalan da mi pomogne da se ne bih mučio oko instaliranja. Pozdrav i hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 21.07.2010. 04:08 #232156

broj poruka: 2931
moraces da se pomucis, ili sa flasha ili sa externe optike. ja za takve i slicne slucajeve imam jedbu razvaljenu ATA fioku preko koje prikljucujem neki matori cd rom na usb... improvizuj nesto na tu foru ili pozajmi externi c

codeus .. 21.07.2010. 06:12 #232159

broj poruka: 4054

glupo pitanje ali ? siguran si da je francuz ostavio hdd u lapu ..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs