Nije za mene nego za sestru,ide da radi na brod ,pa joj treba cisto da moze na net da nam se javlja..Probao sam da je ubedim da uzme lap ali ne vredi zene si ti cudo,kada je manji lakse stane u torbu tako mu je rekla ... :) A nemora da bude 13 moze i manji... pa se nadam da neko ima neku ideju... unapred Vam hvala..
Hvala svima ,pokupio sam adrese boljih radnji po beogradu ,kao i neke koje ste mi preporucili pa posto sutra idem za Bg vodim i sestru sa sobom pa neka bira stajoj se svidja poste izgleda nije mnogo bitno sta je unutra vec kako izgleda spolja...ALi nadam se da cu se izboriti nekako sa njom...
:: Hvala svima ,pokupio sam adrese boljih radnji po beogradu ,kao i neke koje ste mi preporucili pa posto sutra idem za Bg vodim i sestru sa sobom pa neka bira stajoj se svidja poste izgleda nije mnogo bitno sta je unutra vec kako izgleda spolja...ALi nadam se da cu se izboriti nekako sa njom.. :: :: ::
Tamo sam i mislio prvo da odemo koliko sam video na sajtu imaju najveci izbor... A i to mi je prilika da svrljam malo po uscu,znas kao je mi iz provincije ... :))
:: Tamo sam i mislio prvo da odemo koliko sam video na sajtu imaju najveci izbor.. :: A i to mi je prilika da svrljam malo po uscu,znas kao je mi iz provincije ... :) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.