Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Cudnovat problem
STRANA 1 OD 1
miligram Cudnovat problem 07.07.2010. 22:55 T28005

status: user
broj poruka: 56
Naime, odjednom, u sred rada se desilo sledece: Ne radi mi double click na touchpadu, a ne radi ni levo dugme... Restartovao racunar, reinstalirao touchpad drajver, resetovao sva podesavanja i nista... Jel ima neko ideju o cemu se radi i kako da resim ovaj neprijatan problem. Pozz svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud gremlini 07.07.2010. 23:36 #228746

broj poruka: 3741
ja imam relativno sličan problem. Naime kada uključim num lock određena slova mi se ponašaju kao brojevi.

Reinstalirao drajvere za tastaturu, reinstalirao sistem. Sve se ponašalo ok do prvog pali gasi num lock i sve po starom. Otprilike neki update je mene zezno. Šta se sa tobom (tj tvojim računalom) dešava bog sveti zna...dakle probaj reinstall sistema al komplet ono c/format i tome slično...srećno...
support normality

gilopile Re: Cudnovat problem 08.07.2010. 05:33 #228787

broj poruka: 9459
Podigni neki live cd,pa vidi sta se desava,jer je vrlo moguce da imas hardverski problem.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Naime, odjednom, u sred rada se desilo sledece: Ne radi mi double click na touchpadu, a ne radi ni levo dugme... Restartovao racunar, reinstalirao touchpad drajver, resetovao sva podesavanja i nista... Jel ima neko ideju o cemu se radi i kako da resim ovaj neprijatan problem. Pozz svima
xenox Brojke umesto slova 08.07.2010. 07:29 #228789

broj poruka: 1400

Na mojim laptopovima, na pojedinim slovima pisu plave brojke, i kad se ukljuci num-lock, ta slova postaju brojke, i to je normalno - ne moram non stop da drzim Fn taster.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs