Pomoc! Potreban adapter koji spaja plocu sa HD-skom
STRANA 1 OD 1
ivan21000
Pomoc! Potreban adapter koji spaja plocu sa HD-skom
07.07.2010. 20:15
T27998
status: user broj poruka: 36
Ako neko zna gde mogu da nabavim adapter koji spaja plocu sa HD... Kupio sam polovan laptop p3, lepo je radio, dok nisam odlucio da izvadim HD, tada nastaju problemi. Iglice na HD su ne ostecene, medjutim kako sam ga izvadio deo koji se stavlja na iglice od HD, je bio improvizovan, napravljen od papira, plastike i bakarnih zica, i bakarne zice su se poremetile a jedna je pukla.... Nisam budz majstor pa ne umem da sklopim tako nesto, pa me zanima dali taj deo ima negde da se kupi...
Nadam se da sam uspeo da budem kolko tolko jasan prilikom objasnjenja problema Hvala unapred!
Bilo bi lepo da nam kazete koji je model laptopa u pitanju pa da pogledam medju brdom mojih neispravnih laptopova sigurno imam neki deo koji vama odgovara.
Aha znam to glupo resenje kod te serije laptop racunara, trenutno imam jedan pa ako ne uspem da ga popravim mozete da racunate da kod mene imate taj adapter.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.