Skoro sam nabavio Toshibu Nb 100,netbook,mali al mocan sa 9 inchnim monitorom.Cpu mu je atom,radi na 1.6ghz,ima 2gb ddr2 667,i hard mu je menjan ima hard od 120gb sata2. Brine me grejanje cpu-a.kad ga ukljucim bude temperatura po everestu:cpu 65 c,cpu diode 87c. I ta temperataura posle sat i po rada,ode na cpu 78c,cpu diode 100c. Nemoguce ga je drzati na nogama,mora da se stavi na sto. Laptop uglavnom koristim za Sah,(imam Fritza 12,pa analiziram sahovske pozicije,igram za jedna klub vec oko 20god,pa mi laptop sluzi za pripremu),a i pogledam neki film,i naravno za net i surf. I kad podesim da cpu radi na manjem taktu,800mhz,nista se bitnije ne promeni. Da li uopste moze da mu se smanji temperatura,i da li ima da se kupi neko postolje za njega,koje ima act.hladnjake,i koja je cena tog postolja,i naravno gde ima da se kupi?
prso pajp? nosi to na reklamaciju obavezno, istopice se jbt!
off: ko bese ima atom&ion? bila je tema, zamolio sam za neki game bench, ali je umrla cim je pala iz top10 ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Hteo sam da uzmem Asus 1201N, ali kad se pojavio kod nas ION2 je već bio u pripremi.....Pa ako neko ima dotični(rekao bih markopvict) neka napiše utiske... Fiat iustitia, et pereat mundus
Da li bi mogli da mi preporucite neki dobar servis za laptopove? I koliko bi ta intervencija kostala,da ga srede,da se ne greje? Inace na taj laptop nemam garanciju,jer sam ga kupio polovan.
Turioni se greju solidno. Jednom sam ga slučajno stavio na mušemu dakle skoro da uopšte nije imao odakle da povuče vazduh i nabio je 82C. Na high performance drži konstantno 70C dok igram CS recimo. U idle drži na 65C kada ga stavim na ivicu CM notepal-a tako da mu viri deo gde je cpu i vent padne na 60C u idle po toplim danima. Na power saver modu padne na 40-45C. support normality
:: Da li bi mogli da mi preporucite neki dobar servis za laptopove :: I koliko bi ta intervencija kostala,da ga srede,da se ne greje :: Inace na taj laptop nemam garanciju,jer sam ga kupio polovan :: :: ::
:: Turioni se greju solidno. Jednom sam ga slučajno stavio na mušemu dakle skoro da uopšte nije imao odakle da povuče vazduh i nabio je 82C. Na high performance drži konstantno 70C dok igram CS recimo. U idle drži na 65C kada ga stavim na ivicu CM notepal-a tako da mu viri deo gde je cpu i vent padne na 60C u idle po toplim danima. Na power saver modu padne na 40-45C. :: support normalit :: :: :: Da li bi mogli da mi preporucite neki dobar servis za laptopove :: :: I koliko bi ta intervencija kostala,da ga srede,da se ne greje :: :: Inace na taj laptop nemam garanciju,jer sam ga kupio polovan :: :: :: :: :: ::
Da mislim da imamo isti cpu. To je njegova temp. support normality
:: Meni je sada 65c IDLE Turion X2 TL-60 65nm 2.0Ghz :: :: @MAxpayne,vidi ovu temu za servis :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=7234&forid=6&katid= :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: Turioni se greju solidno. Jednom sam ga slučajno stavio na mušemu dakle skoro da uopšte nije imao odakle da povuče vazduh i nabio je 82C. Na high performance drži konstantno 70C dok igram CS recimo. U idle drži na 65C kada ga stavim na ivicu CM notepal-a tako da mu viri deo gde je cpu i vent padne na 60C u idle po toplim danima. Na power saver modu padne na 40-45C. :: :: support normalit :: :: :: :: :: Da li bi mogli da mi preporucite neki dobar servis za laptopove :: :: :: I koliko bi ta intervencija kostala,da ga srede,da se ne greje :: :: :: Inace na taj laptop nemam garanciju,jer sam ga kupio polovan :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.