Laptop uzima otac moje devojke, pa da vas pitam sta da se uzme (na kredit): oko 40 000, bez vecih oscilacija +- som, dva
Ono sto je potrebno je:
-web kamera i mikrofon, da estetski bude malo lepsi, minimum 2gb rama, garancija pozeljno 3 godine, najmanje 2, ne mora da ima sistem, tu bih ja umesao prste, ekran standard, izmedju 14-16`
Koristice za:
- surf, word, mp3, video. sto brze da radi, to bolje.
Ne znam da li valjaju sa amd cpu ili da se ide samo na inte(c2d)l?
Dell lepo izgledaju. Pisite sa cenom i gde ste videli. Ako nekom nije tesko, cenio bih da pripomogne, posto nije za mene, a ja nemam pojma sta valja.
Da sa tazbinom imaš posla što je manje moguće, veruj mi. Tim ljudima se nikad ne možeš dovoljno ušlihtati, bićeš im sumnjiv i nepouzdan do kraja života. To je najbolji savet koji mogu da ti dam.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Jeste skuplje, nego tako nesto sam mislio, pa da nadjem jeftinije i na tu foru, list je skup. Znaci ova kombinacija je ok? Sad cu da potrazim da nema cheaper..
Jednostavno je: Uz Asusa dobijes najbolje komponente za najnizu cenu (obicno je tako) Dell je Dell...kvalitet se oseca kad ga samo uzmes u ruke... HP ima lepih modela Zasto ne razmislis o nekoj Toshiba-i? Znas da ima zanimljivu garanciju. ___________________________________________________________ First Blood
Koliko se na razumes solidan primerak si nasao za te pare. Ako mene pitas, vidi da taj pazari. 2-3 hiljade preko tog sto je planirao nije mnogo. Osim integruse na njemu ovo ostalo je prilicno korektno za te pare, posebno jer je DELL u pitanju, oni ne spustaju cene lako. No garancija od 3 god. bi trebala da je dobar backup za integrusu, tako da....
Sto se procesora tice, Dual Core nije los ako se probere, Core2Duo ima prednosti ali evo ti stranice koje ce ti sigurno pomoci kod odabira CPU ili GPU mada za te pare ovo GPU zaboravi.
@erestun ne dizi Dell u nebesa :), koristio sam nekoliko komada i nisu nista narocito posle nekoliko godina se sa jednog Dell-a skoro skinula boja sa dugmica. Toshiba rules :) & IBM Thinkpad rules :) i Asus nije los :), Dell je precenjen, a nije nista narocito. Jedina razlika u kvalitetu je izmedju Macbook-a i ovih ostalih laptopova :), mada u cenovnom rangu sa Macbook-om imas AlienWare (kod amera) koji lomi za sve pare :).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Da sa tazbinom imaš posla što je manje moguće, veruj mi. Tim ljudima se nikad ne možeš dovoljno ušlihtati, bićeš im sumnjiv i nepouzdan do kraja života. To je najbolji savet koji mogu da ti dam :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.