Mislim da je problem u tome...bilo je tema u kojima su se korisnici žalili na gomilu stvari. Vrati ga u biosu na native IDE, pa probaj tako da ga staviš, pošto u Win 7 možeš i naknadno da staviš Ahci driver...
Be the change you want to see in the world.
:: :: :: :: Zaboravih napisati da je na tom netbooku vec instaliran onaj osakaceni win7
a kako si to ``nekako`` napravio butabilni USB? Da li si ubacio drajvere za ahci u OEM folder na tom usbu i sve drugo sto je potrebno da ih instalira? Mozes i da probas sa ide modom, ako mozes u biosu to da promenis. Imas puno tema bliskih ovoj na google-u, sigurno ces naci resenje...
To `nekeko` znaci da sam sledio uputstva pronadjena na netu, i to ne jedno, vec nekoliko i kada sam isprobao na vise nacina da instaliram, uvek mi se desava ista stvar. Zato sam i postavio temu ovde, misleci da neko ima konkretnih iskustava sa ovim.
AKO IMAS JEDAN HDD,ONDA TI FALI DRIVERI ZA SATA =============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
imash u bios-u opciju sata mode, tako neshto, imash da selektujesh sata native mode i josh neshto, pa samo odaberi tu drugu opciju umesto ove sadashnje :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.