Treba da reinstaliram OS na ovom netbooku, ali imam problem. Ne moze preko flasha a nema ni dvd, a ni disketu. Znaci nista. Probao preko lana, ali nece. Razmisljao sam da izvadim hard i preko mog kompa nabudzim XP i vratim. E sad ne znam gde da nadjem rack ili kabl kod nas pa da to spojim jer je hdd malo zastareo. Evo link na kome mozete videti specifikaciju harda. http://www.comptick.com/vtd-c400-80.html
Ne možeš da instaliraš XP na jednoj mašini pa da ga prebaciš u drugu i da to radi (može kad su mašine sa istim pločama). Pozajmi od nekog externi cd ili rezač.
Možda ako bi započeo instalaciju na desku, win iskopirao fajlove za instalaciju, restartovao i onda vratio hard na laptop i butovao s njega da odradi instalaciju do kraja, nisam nikad probao, jedino što bi opet trebao neki eksterni cd.
Inače kažu da ima problema za taj netbook da se bootuje i sa eksternog cd-a ako je priključen preko usb-a što je i slučaj obično, to jes sa bilo čega preko usb-a.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
jedino ti ostaje da izvadis HDD ubacis u desktop masinu, skines neki dobar image ima ih sad dosta, pustis na hdd iz cupas ga i ubacis u lap. Onda te slike tek pri tom boot-u ucitavaju drajvere i nemas problema
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.