Da li neko ima iskustva sa ovim netbookom, toje novi asusov model sa ion platformom. Razmisljam da ga kupim pa ako neko moze da kaze neki utisak bilo bi lepo!
Ne znam za sta ti treba, mada ja bih licno umesto netbook-a uzeo tablet (iPad) uskoro ce i Asus na trziste sa tabletima koji ce biti pogodniji nama, ali verovatno i bolji od iPad-a kako trenutno stvari stoje. Izbacice Asus 2 modela, jedan jaci i jedan slabiji tako da ces moci da biras :).
Ma jbs iPad, Asus izbacuje tablet sa Windows platformom, koji ima impresivne specifikacije, ali trenutno nema nigde cene :).
Pozdrav!
:: :: Odličan je taj mališa. Preporuka. A pored njega bi uzeo tri iPad-a o obrisao dupe sa njima :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
Koliko mu trajei baterija u office radu? Da li lepo radi na win 7 i jel moze nesto da se pusti od igrica obzirom da ima cinimi se nvidia 9400 grafiku? Pozdrav
baterija sa wi fi+internet=max 4 sata. Od igrica igram jedino DOTU. To je warcraft 3. Radi ok. Video sam budale instaliraju Crysis i klokuju ga... Moje misljenje je da je ta graficka vise za GPU akceleraciju. Recimo pusta Hd ripove 1080p bez problema.
Mane su: Vece zagrevanje u odnosu na Singe Core Atom. Win 7 Starter= bulja. Cena 40 000+ dinara
Sto se tice malih netbukova, ubedljivo je najbolji. Ja ga koristim za strimovanje filmova, surfovanje po gradu, imam cak i CDMA internet :-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.