550 FS336AA Intel-Core 2 Duo 1.4GHz , , 15.4`` True Bright Grafička karta : Intel GMA X3100 RAM memorija : 2 GB Kapacitet hard diska : 160 GB Komunikacija : 56K, LAN, WLAN 802.11b, WLAN 802.11g, Bluetooth. 3 x USB konektora, VGA, DVD±R/RW, Lightscrib
Kupljen je januara 2009. koriscen je u kuci iskljucivo za internet, tastatura kao nova, uvek sam koristio externu USB. Baterija traje oko 2 sata. Ne ogreban, kao nov.
Daj ne lupaj gluposti, ta GMA X3100 nije sposobna za nikakav kvalitetniji 3D, imam na laptopu pa znam, tipicna integrisana grafa za Office i nista drugo. Najvise para ce dobiti za taj cpu Core2Duo, HDD, RAM i ostalo...
:: Више ћеш добити ако то продаш у деловима, нарочито ћеш много добити за графичку карту :: :: `Ајде, губи се на огласе са овим, озбиљно :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: :: Daj ne lupaj gluposti, ta GMA X3100 nije sposobna za nikakav kvalitetniji 3D, imam na laptopu pa znam, tipicna integrisana grafa za Office i nista drugo. Najvise para ce dobiti za taj cpu Core2Duo, HDD, RAM i ostalo.. :: :: :: Више ћеш добити ако то продаш у деловима, нарочито ћеш много добити за графичку карту :: :: :: :: `Ајде, губи се на огласе са овим, озбиљно :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
:: ko je ovde lud : :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: Daj ne lupaj gluposti, ta GMA X3100 nije sposobna za nikakav kvalitetniji 3D, imam na laptopu pa znam, tipicna integrisana grafa za Office i nista drugo. Najvise para ce dobiti za taj cpu Core2Duo, HDD, RAM i ostalo.. :: :: :: :: :: Више ћеш добити ако то продаш у деловима, нарочито ћеш много добити за графичку карту :: :: :: :: :: :: `Ајде, губи се на огласе са овим, озбиљно :: :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: ::
Mozda sam pogresio forum ali mislim da sam bio konkretan u pitanju i cisto sam trazio misljenje koliko bi mogao da dobijem za ovaj laptop. Nije mi bila namera da pokrecem bilo kakvu polemiku.Uhvatili ste se za graficku kao da sam ponudio neku game konfiguraciju. Laptop bi da prodam ovako kako je, ne u delovima.
E, sada posto ste bili tako velikodusni po odgovorima, izvinjavam se i preselicu se sa pitanjem na kompetentniji forum. Hvala!
:: Више ћеш добити ако то продаш у деловима, нарочито ћеш много добити за графичку карту :: :: `Ајде, губи се на огласе са овим, озбиљно :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Pa kad bi se ovde odgovaralo na to - ovaj forum bi mogao da promeni ime u procenitelj.rs...
Pregledaj oglase i cene drugih. Ovako ponude ces dobiti verovatno od nakupaca koji ce te skratiti da bi se oni ugradili u razliku... Od cene zavisi i brzina za kou ces ga prodati, pa i to moras da uzmes u obzir...
1. promašio si forum, to je za oglase 2. ti si prodavac, samim tim mi smo svi ostali potencijalni kupci = interes nam je suprotan, ne samo različit 3. ovde si došao da se `ogrebeš` o savet i da zatim nestaneš. Nestani pre toga i nikome ništa. Ili idi na oglase. 4. Imaš ovog `znalca` za integrisane grafike, iz prve ruke, taj će ti možda objasni....
Ti pametnjakovicu ako nemas nista pametno da kazes coveku koji je lepo pitao za misljenje ovde, idi negde drugde pa tamo pod*ebavaj! Ja sam mu barem rekao nesto korisno, a ti ga odma napadas i ismevas bez razloga, da bi zadovoljio svoj `znalacki` ego. Ako nemas nameru da pomognes coveku nemoj ni da mu se obracas...
sto zavlacis coveka? znas i sam da te graficke ne vrede puno, evo pogledaj u oglasima, niko ih ne kupuje. jos si naljutio coveka, ode na drugi forum, a mozda i danijel ode sa njim... sram te bilo! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
... vidish da skidam cenu, ne bi li se nekako dokopao grafulje. Nego, nije napisao da li je AGP, PCI-E ili Ljubišina PCI ne PCI-E... samo me još to ometa u razvoju.
pa pise ti - GMA eXpress! ...ili je to X iz physX? ... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: ... vidish da skidam cenu, ne bi li se nekako dokopao grafulje :: Nego, nije napisao da li je AGP, PCI-E ili Ljubišina PCI ne PCI-E... samo me još to ometa u razvoju :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.