Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
ACER 5520G Grafika -> Problem...
STRANA 1 OD 1
NMY ACER 5520G Grafika -> Problem... 07.05.2010. 13:09 T26592

status: user
broj poruka: 1509
Prijatelju je juce riknula nVidia 8600m GS (standardno crkavanje ove serije) na pomenutom laptopu, pa ga zanima sta se moze uraditi povodom toga, tj. da li je moguc popravak, ili da li se moze naci neka druga graficka (nova, polovna, bilo kakva ispravna) za lap top (MXM ili kakav vec slot) ...

Da li bi sta pomoglo da se grafa izvadi i baci u rernu na zagrijavanje (mozda jednostavnije odnijeti kod covjeka da je malo produva duvaljkom) ?

Hvala svima na odgovorima!

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kedi vga 07.05.2010. 13:31 #211091

broj poruka: 319

Hm..nova sigurno koshta koliko i ceo laptop. Polovna u principu mozhe da se nadje. Ja sam jednu bash sa slichnog acera prodao na limundu za neke smeshne pare. Samo shto je bila 9500M GS. E sad neka prati limundo pa kad naleti eto mu prilike...a mozhesh malo i po oglasima pcberze da pretrazhish pa neka pozove ima dosta tako likova koji `servisiraju` laptopove pa mozda neko od njih ima neku grafiku. Shto se tiche duvaljke. Eh..to mozhesh da probash ali teshko da cje tako ozhiveti.

P.S. A kako znash da je grafika? Poshto je meni crko laptop acer 6920G. Upalish laptop nema nishta na ekranu...kuleri i sijalice rade onda kao da ga neko ugasi na par sekundu pa se onda opet upali i tako radi i nishta i dalje na ekranu nema. Kvar : CRKLA PLOCHA. Za novu plochu su mi trazili sa zamenim neshto oko 350e.

poz
fandjo80 MIKROS SERVIS 07.05.2010. 15:18 #211118

broj poruka: 80
Ja sam bio kod njih popravljali moju grafiku.Imas garanciju na servis (ja dobio 3 meseca)
Uradili su extra evo proslo skoro 8 meseci od tad radi ko lud.
011/3033294

pa vidi sa njima sta i kako.

pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs