Ortak nešto čačkao po biosu, pa sad neće više da se upali pa rek`o da pokušamo sa flešovanjem. Da li je potrebno otvaranje laptopa pa prespajanje/vadjenje baterije ili nešto drugo? I naravno, dobro došao bi savet, da li to da radim sam ili pak da odnesem u neki servis? U pitanju je Packard Bell Argo C2. Unapred hvala.
nije flashovanje vec clear cmos opcija, za vracanje BIOS parametara na fabric defaults. Ne znam koliko je to (jumper ili baterija) pristupacno na laptopu...
samo ovlascen servis ukoliko je u garanciji, ili vec neki kompetentan. Bios na laptopu je zasticen kao beli medved. Ja sam imao problema na asusu, popravka bila 2000 din.
Imajte u vidu da svako otvaranje laptopa baca garanciju u vodu, a ako već nema garanciju(ili je istekla), onda budite pažlljivi, mada sumnjam da će vađenje baterije nešto pomoći, potreban je clr cmos, možda je pametnije da ga nosite u servis.
Nije pod garancijom, stariji je laptop. Pogledaću kad budem u prilici, pa ako ne bude moglo ništa da se odradi, potražiću neki servis. U svakom slučaju hvala na savetima. pozz
da ne bi otvaro novu temu imam ovaj problem flesovao sam bios na laptop asus k50id-sx054 i posle toga nece da se nista pojavi na ekranu kad se upali molim za pomoc ako neko nesto zna nek mi javi ovo je moj mail mirijevo2009@live.com
da ne bi otvaro novu temu imam ovaj problem flesovao sam bios na laptop asus k50id-sx054 i posle toga nece da se nista pojavi na ekranu kad se upali molim za pomoc ako neko nesto zna nek mi javi ovo je moj mail mirijevo2009@live.com
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.