Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Jos jedno pitanje
STRANA 1 OD 1
NadrrKhan Jos jedno pitanje 19.11.2006. 03:31 T2634

status: user
broj poruka: 5
Imam jos jedno pitanje. Kod mene se nalazi priateljev Toshiba Satellite 2180CDT laptop. Ispravan je sa izuzetkom ekrana koji je fizicki ostecen (napukao i ne radi). Kad povezem laptop na externi monitor vidi se slika i sve normalno funkcionise, zbog toga nebih da ga bacim vec bih da ga opravim ako je to izvodljivo. Zanima me dali neko ima neki neispravan Satellite 2180CDT sa ispravnim ekranom ili samo ekran na prodaju?

Ako imate, molim vas, pomagajte. Unapred hvala. :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IgorB ... 19.11.2006. 06:09 #9862

broj poruka: 281
U rubrici Mali Oglasi imas nekoliko ljudi koji rade servis lap top-ova pa kontaktiraj njih,verovatno ti mogu pomoci.

MaliAbner resenje je lako... 19.11.2006. 23:55 #9910

broj poruka: 7769
Trebalo bi da pogledas oznaku panela ukucas broj u neki od pretrazivaca i nadjeni panel narucis.
Provereno jednom mom kolegi je na aerodromu ispao racunar iz torbe i monitor se razleteo svud po holu, u servisu su videli fabricku oznaku panela narucili nov i zmenili u roku od 14 dana.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

NadrrKhan re 20.11.2006. 12:04 #9920

broj poruka: 5
Hvala na pomoci.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs