Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
MSI X-Slim X600 -sta mislite ???
STRANA 1 OD 1
dzamal19 MSI X-Slim X600 -sta mislite ??? 21.04.2010. 01:27 T26216

status: user
broj poruka: 216

Vredi li uzimati ovaj lap-top? Ima dobru cenu a i konfiguracija mu nija losa jedino me procesor brine !!

http://computershopper.com/laptops/reviews/msi-x-slim-x600
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: MSI X-Slim X600 -sta mislite ??? 21.04.2010. 01:36 #206747

broj poruka: 3053
hoces fensi lap??? sta te onda boli k...za performanse,fensi i performanse nikad nisu isli zajedno!!!!!

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

::
:: Vredi li uzimati ovaj lap-top? Ima dobru cenu a i konfiguracija mu nija losa jedino me procesor brine !
:: http://computershopper.com/laptops/reviews/msi-x-slim-x600
Sub-Z Zavisi zašta bi ga koristio 21.04.2010. 02:14 #206755

broj poruka: 1620
Glupo je što ima ovaj 4330 kada je cpu preslab(rekao bih nešto jači od novih Atoma)...tako da igre zaboravi, a mislim da bi znao da zaštuca i sa hd filmovima...Što kaže Doca, ako hoćesš fenseraj-uzimaj....ako ne- ovo npr je 5x jače za iste pare http://www.itsvet.com/proizvod/asus-a52jr-sx130-intel-core-i5-430m-2.53ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6``-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/4014
edit kopiraj ceo link, zeza nešto
Fiat iustitia, et pereat mundus

Daum ... 21.04.2010. 02:54 #206760

broj poruka: 12794
Mozda se javi neki serviser pa ti potvrdi ono sto vec znam, da su MSI laptopovi jedno obicno sranje...

hogar81 Jako lep laptop 21.04.2010. 09:17 #206777

broj poruka: 365

pa i nije tako slabasan, procesor ima 3m kesa ima i diskretnu atijevu grafiku sigurno da hd vilmovi mogu lagalo da se puste ovim laptopom, sto se tice igrica nove igre naravno da ne mogu, ali neke starije mogu fino da rade. Mada zamisao ovog laptopa je privlacan dizajn (sto je po meni ako bitno i kod laptopova ali i kod kucista, nije sve u performansama), i naravno veca autonomija, sto je u principu jako bitno za laptopove.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs