hitno mi trebadriver cd za asus m6000,na nalepnici pise jos `m6842neu`, moze i samo driver za zvuk za xp ili identifikacija chipa za zvuk. hvala! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
to je to. ortak ciji je komp mi je rekao da je probao na asusovom sajtu, tako da mi nije ni palo na pamet da proverim. drkali smo se celo vece da instaliramo zvuk, probali sve zive realtec, cmi, ovo-ono, na kraju reko ajd jos jednom da proverim asusov sajt i iz prve.... retardi, sta ces... a i oni indijanci nasli da stave Sigmatel zvucnu... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: to je to. ortak ciji je komp mi je rekao da je probao na asusovom sajtu, tako da mi nije ni palo na pamet da proverim. drkali smo se celo vece da instaliramo zvuk, probali sve zive realtec, cmi, ovo-ono, na kraju reko ajd jos jednom da proverim asusov sajt i iz prve.... retardi, sta ces... a i oni indijanci nasli da stave Sigmatel zvucnu.. :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
da ne neacinjem novu temu,treba mi savet i pomoc.sto se tice lap topa DELL Vostro 1015,hocu da ubacim windows 7,da li moram da trazim drivere po netu ili ce ih sam windows prepoznati?!
ubacio sam windiws 7 i nisam morao da istaliram drajvere,ali imam problem sa kamerom,ne mogu da je ukljucim,iskreno ne znam ni gde se ukljucuje nisam se do sad sretao sa tim,a lap top ima kameru?!
ubacio sam windiws 7 i nisam morao da istaliram drajvere,ali imam problem sa kamerom,ne mogu da je ukljucim,iskreno ne znam ni gde se ukljucuje nisam se do sad sretao sa tim,a lap top ima kameru?!
:: ubacio sam windiws 7 i nisam morao da istaliram drajvere,ali imam problem sa kamerom,ne mogu da je ukljucim,iskreno ne znam ni gde se ukljucuje nisam se do sad sretao sa tim,a lap top ima kameru? :: :: ::
:: ubacio sam windiws 7 i nisam morao da istaliram drajvere,ali imam problem sa kamerom,ne mogu da je ukljucim,iskreno ne znam ni gde se ukljucuje nisam se do sad sretao sa tim,a lap top ima kameru? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.