Ne znam kako da povezem msi laptop sa tv-om? Laptop ima vga izlaz a nem hdmi, a tv nema vga ni dvi, ali zato ima hdmi, scart, S-Video i component video! Da li postoji neka kombinacija za povezivanje ova dva uredjaja i koja?! Hvala unapred!
Nažalost ostaje ti samo varijanta preko Component-a, mada realno bolje je i to nego da ideš na S-Video ili Composite. Baš me čudi da taj LCD TV nema bar VGA. Koji TV je u pitanju?
Ne mislim da je lošije, nego znam da jeste. S-Video ti je trenutno najjednostavnija varijanta, ubodeš jedan kabl i teraj. Ali si ograničen na rezoluciju max 1024x768 koja pritom nije ni Wide, tako da nije najsrećnije rešenje. Mnogo bolja varijanta ti je povezivanje preko Component-a ali tu ti treba dodatni adapter + 3 činč kabla, evo ti slike http://www.3acyber.com/eBay/K17-1.jpg Preko Component-a možeš da pustiš rezolucije sve do FullHD 1920x1080 a i slika je daleko kvalitetnija, jedino što ćeš imati malo više posla s kablovima ali ako si već osuđen na analogni prenos slike od ovog nema kvalitetnijeg rešenja.
e sad ne znam da li ima direktno sa vga na hdmi, a ako ne, kupi vga - dvi, i još jedan dvi - hdmi.. e ovo zadnje imaš sigurno, a ono prvo nisam siguran (znam da ima dvi - vga, pa kao zaključujem da ima i obrnuto) i samo pozabadaš i udri.. .)
Au sine al si lupio, za medalju! VGA je analogni izlaz, i nema te čarolije kojom možeš da ga staviš na HDMI.
Živ bio!!!
:: e sad ne znam da li ima direktno sa vga na hdmi, a ako ne, kupi vga - dvi, i još jedan dvi - hdmi.. e ovo zadnje imaš sigurno, a ono prvo nisam siguran (znam da ima dvi - vga, pa kao zaključujem da ima i obrnuto) i samo pozabadaš i udri. :: . :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.