Hocu da kupim ovaj laptop,ali problem je u tome sto ne znam da li postoji verzija ovog laptopa sa 1gb?U gigatronu sam ga video sa Intel dual core t2050(1,6GHz) i sa 2x512MB,ima i Intel 950GMA,60GB hard,DVD_RW,i sve ostale potrebne stvari.Gigatron je jedino mesto koje ima tu verziju laptopa sa 1GB,na internetu ili u bilo kojoj drugoj prodavnici se prodaje sa 512MB i nema verzije sa 1GB.Da li da ga kupim jer ni na FSC-ovom sajtu nema specifikacije sa 1GB?Ako neko ima nesto bolje da predlozi do ~750 eura,neka kaze.Unapred hvala.
Postoji ovaj model koji sam video u PC4U i cena je oko 1000e sa pdv-om
Intel Core Duo T2050 1.6 GHz, 2x512MB DDR2, 15.4" WXGA, VGA Intel GMA 256-bit up to 128 MB, 80 SATA, 4xUSB 2.0, Modem, Lan 10/100/1000, Wlan, S-Video, Card reader 3 in 1, DVD RW, 2.75kg., Win XP Professional
Da,ali taj laptop ima i winXP sa sobom,dok ovaj u Gigatronu ima Linux.Takodje ovaj u gigatronu kosta oko 64000 din,pa zavisi po kom kursu gledas,ako gledas po 79din=1eur onda je ovom cena oko 810 eura.
Pogledaj u njihovoj novoj radnji u Jug Bogdanovoj mislim da je br.8 na Zelenom vencu imaju mnogo modela i sto ti je najbitnije mozes da ih probas na licu mesta.Pored Fujitsu imaju HP,Toshibu i IBM
Nisam ga kupio,ali citao sam po forumima i kazu da je ok ,ja sam se odlucio da kupim neki lap do 14 incha Intel core tehnologijom,pa ne znam koji,jel imas neki predlog?Ja sam razmisljao o FSC v3205??
nisam obracao paznju na manje laptopove,samo ove standardne i mnogi si mi preporucili 3505.u EUROLINK-u imaju povoljnu ponudu.Nisam toliko pretrazivao,ali verovatno FSC ima neku slicnu ponudu sa 14-icom..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.