Kupujem sestri poklon svake dve do tri godine pa sad dosao opet red,zena je arhitekta radi u AutoCAD. ArhiCAD-u i 3D Max Studio,naravno ima na poslu desktop ali laptop koristi za kucne dorade projekata i prezentacije klijentima,zanima me ovaj laptop jer imam ga u 45000 dinara sa garanciom od 1 godine bez OS i za 3000 din mogu dobiti garanciju na 3 godine. Zanima me posto bih instalirao Win7 da li ce da rade ova tri navedena programa na njemu naravno instalirao bih te programe najnovije izdanje i zanima me trajanje baterije sa ovim procesorom jer nisam imao susreta sa njim dosada.Da li ova dole navedena konfiguracija zadovoljava ove navedene programe. Da napomenem da se nece igrati igrice nikakve jer se laptop koristi samo za posao. Eto toliko ako je ko probao laptop neka mi kaze svoja iskustva pluseve iminuse. Hvala unapred sad odoh na posao pa veceras citam postove.
Acer Aspire 5740G-333G32Mn
Intel Core i3-330M 2.13GHz (3MB L3 Cache), 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz, 320GB SATA 5400rpm, 15.6` LED HD BrightView (1366 x 768), ATI Mobility Radeon HD5470 512 DDR3,no OS
ma sto se tice konfiguracije radice fino, a sto se tice win 7, autoCAD radi sigurno jer ga ja koristim 2007 i 2009, verovatno ce raditi i ostala dva, a za bateriju ne znam, ipak kad opali neki render to ce da boli
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.