Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Optika za NoteBook
STRANA 1 OD 1
kangaroo Optika za NoteBook 04.11.2006. 11:22 T2521

status: user
broj poruka: 4

Potreban mi je CD Combo ili DVD Rezac za MSI M510C laptop. Originalni DVD rezac koji mi je crkao bio je Quanta QSI SDW-042 koji ima ovalnu masku i eject taster na sredini samog uredjaja tako da je specifichan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kangaroo Optika za NoteBook 09.11.2006. 17:40 #9531

Zar nema nikog ko ima ovako neshto ili zna gde to moze da se pronadje :|
dragojlo2 Sto ne probas... 09.11.2006. 19:15 #9534

broj poruka: 718
da pazljivo skines masku ili pitaj nekoga da li je to kod tebe moguce, pa je stavi na neki drugi ili, brate odrekni se te estetske zavrzlame i uzmi bilo koji drugi (za laptop) . Ne ce da bude bas kao original , ali ce delovati frizirani...Shalim se ! Mislim da stvarno uzmes bilo sta sto moze da stane (fizicki ) u njega (laptop) . `Ajd u zdravlje!

kangaroo Optika za NoteBook 10.11.2006. 10:19 #9552

Maska moze da se skine jedino je fora u tome shto ima taj glupi eject na sredini uredjaja pa ne odgovara ni jedan od ovih standardnih koji se nalaze u prodaji. A da ubacim normalni uredjaj imao bi ventilacione otvore sa svih starana :/ Original ima malko proshirenu masku. Shugavi MSI laptop :(
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs