Drugari, potreban mi je originalni restore-recovery disk za Compaq evo n1020v, sa Intel procesorom na 2.4 Ghz. Molim vas, ako neko ima to sto meni treba da mi se javi, da nekako podelimo to. Unapred se zahvaljujem svima koji odvoje vreme na citanje posta a narocito onima koji mozda mogu da mi pomognu. Ostajte zdravi i veseli. Misa 063/1037700
pitanje 1: jel ti imas serijski broj na lapu za XP tj legalan XP? pitanje 2: ako imas sto ne bi instalirao obican cist XP i stavio samo taj serijski broj? evo ti link sa svi driverima http://tinyurl.com/3dstkf
Ma probao sam druze, niti jedna verzija xp-a nece da prihvati taj moj serial sa etikete. U tome je moj problem. Sada sam se setio, ako neko mozda ima evo n1020v a da mu nije formatovao hard skroz, mozda mu radi opcija f11 pri boot-u i tamo moze da se kreira restore cd. Ako neko ima, molim da mi pomogne.
jel ti neophodan original? ako je zbog posla nemoj da se zezas, a ako ne stavi bilo koji kome ne treba serial tj crackovan, a drajvere skini sa onog linka sto sam ostavio, ako to ne ostaje ti samo da se obratis njima za CD koji ce ti verovatno naplatiti
instaliraj nelegalan, skini ovo i sa njim zameni KEY tj stavi tvoj, ako bude htelo da radi posle samo poskidaj drajvere i jos jedno ako bude sve OK skini norton ghost i napravi backup C particije tako da pri svakom sledecem padanju sistema samo restore backup-a i imas instaliran sistem sa sve drajverima i programima, znaci prvo instaliraj sve pa onda ghost, savetujem ti da ga prebacis na racunar ako imas jer zauzima dosta mesta
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.