Resio da da se obradujem novim laptopom, i za sada cini mi se najbolje resenje je ASUS K52JR-SX028: i5 procesor, 4GB, 500GB, HD5470 grafika... i sve to za 59000!
a) Ima li mozda neki jos bolji za 60-70000 din? Ali sa i5 (i7 vec tesko)?
b) Koliko vidim, ovaj model dolazi sa YU tastaturom, sto meni jako smeta...Ja bih svakako zeleo US tastaturu, a to kako izgleda nema kao opcija...Imate li neko resenje, ima li mozda kakav ekvivalentni model sa US tastaturom
b) Drajveri? Komp dolazi bez OS (no problem), ali sta za drajvere? Neki se dobiju pride, ali za ostale je stav `to prepozna WIn 7`, ali ja NECU Win7 za sada, hocu XP, kako naci drajvere, na sajtu proizvodjaca nema ni pomena od ovog modela?
Laptop je fenomenalan. Jel planirash da igras igrice na laptopu, tj jel planirash ove najnovije?
Ne bih ti preporucio win7 za sada zbog ovog problema sa baterijama, ako je to istina... Tamo gde kupis laptop trazi im drajvere, sta te briga, za sta bi se ti mucio...
Jeste da ima Corei3 u odnosu na Corei5, ali ipak ATI 5730 je mnogo jaca od te HD5470... Jedina mana ovog laptopa (koji sam ja naveo) je ekran od 17`, po meni su to glomazni laptopovi i vise trose bateriju...
Ja bih ti preporuci, da sacekas jos jedno mesec dana da ovakve laptopove izbace i ostali proizvodjaci (izasli su oni, ali ih nema na nasem trzistu) pa ces sam izabrati sta ti odgovara, mada i taj ASUS K52JR-SX028 je pravi pogodak...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.