Svi su oni isti imaju iste procesore i isti chipset,svi su odlicni ja sam imao TOSHIBU i ASUS-a IBM je odlican ali na jednom mi je crkla tastatura ali je zamenjena u garanciju
Devojko,pa nije to malo :))) 10` x 2.54 = 25.4cm (normalna/prosecna velicina je ~15cm (10-20)) :))) ako je crn moze da prodje :P ali je malo problematicna cena
:: :: Koji mi računarčić od 10`, 10.2`, oko 160gb hd, preporučujete do 300€
Majbolje da uzmes ASUS eeePC 1201N (sa nVidia ION chipsetom - grafikom) ima atom kao i drugi, ali sa 2 jezgra, 2GB rama i 250 HDD, 12 inca displej sa led osvetljenjem. Malo ti prelazi budzet, ali je mnogo bolji i mislim jedini koji se isplati uzeti oa netbookova. Ostali se ne mogu ni priblizno porediti sa njim. ________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Uzela sam asus eeepc1005HA E sad uz njega ide win7 ali je office trial 60 dana . Da li ja mogu da skinem taj office i stavim piratsku verziju? E da i da li ja njega preko usba mogu da povezem sa PCem da direktno prebaicm podatke i takođe kako ga povezujem sa eksternim optičkim uređajem. tj kad mi treba nešto sa cda?
Naravno da možeš da skineš taj i uvališ piratski Eksterni optički povezuješ preko USB-a, ali ako ga već nemaš a ne treba ti često, možeš i da povežeš taj netbuk u mrežu i šeruješ interni dvd na drugom kompu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Naravno da možeš da skineš taj i uvališ piratsk :: možeš i da povežeš taj netbuk u mrežu i šeruješ interni dvd na drugom kompu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. Bicu užasno iritirajuće žensko i tražiti malo pojašnjenja (jel to preko onog transfer kabla ili ? )
U redu je, to se i očekuje, ako me pitaš za povezivanje s kompom.
Povežeš taj netbook sa kućnim kompom standardnim crossover mrežnim kablom, ako ti je kućni povezan recimo sa kablovskim modemom samo mu bocni taj tvoj kompić umesto modema, već će nekako da se nanjuše, onda ideš na tvoj dvd drajv na kućnom i share over network ili nešto slično. Bilo bi dobro da ti neko drugi odradi to povezivanje prvi put ako se ne snađeš.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Da ne bih otvarala novu temu, ako može neko još da me uputi malo oko poevezivanja preko bluetootha. Imam nokiu 7610 supernovu i niti ona vidi ovaj asus niti on nju a ne mogu da nađen nikakve informaicje gde grešim sa povezivanjem. Ako neko ima sličan model značilo bi mi step by step objašnjenje:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.