Kakav je ovaj cpu? Da li je dovoljan za normalan rad, klasika znaci, filmovi, muzika, rezanje dvd-a, igranje starih igrica (warcraft, cs, call of duty 2, age of mythlology)... Da li cu moci sa ovom ati da igram te igrice u punom sjaju na tom laptopu (mislim u najvecoj rezoluciji na high)? Kakav je kvalitet izrade? tastatura? Da li se greje mnogo? Planiram cim ga kupim, da dodam josh 2GB rama.... pozdrav
CPU će da uradi sve od multimedije što si nabrojao....greje se više od intela na istom (i većem taktu). Kvalitet izrade je solidan kod HP Compaq-a, nove igre ćeš igrati sa tim HD3200 ali na minimumu minimuma. Ne mogu ni ja da se mnogo više da se igram sa detaljima na 3470. Te starije igrice bi trebalo lepo da vrti.
Za igranje i MM ja bi uzeo Intela.AMD laptopovi nisu za igranje, može da priča ko šta hoće. Nisu performanse u pitanju (iako jesu sporiji od Core 2 Duo Centrino+ modela), već disipacija.
Gledao sam nesto da bude jeftino a dobro... do 350e, za sada... Za malo mi promace polovan Asus X59 (C2D 2GHz, 3GB rama, ATI 3470, 320GB hdd + 1god garancija) za 300e, al jbg sad... Kolika je temperatura npr C2D T3200 / T4200 a koliko ovom AMD-u? Kontam te u potpunost... Ako je tako, ipak cu sacekati da nadjem jos koju kintu, planiram da uzmem onda neki C2D T4xxx + ati 4330... hvala na odgovoru...
Imao sam ih nekoliko u servisu na instalaciji i nije to los lap top ali CPU se bas greje i kao da imas fen za kosu ispod ruke. Moj Intel T8570 je isao do 72C i radio je ok bio tih inace je oko 45-50C https://www.berzapasa.com https://www.digitalcowboy.proit.org/
Ja sam ranije pikirao taj top ali sva sreca pa ga ne uzeh...Pazari Compaq cq61-320x> ..ovih dana je na pristojnom popustu tako da te izadje 50ak Evra skuplje a nudi min.80% vishe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.