Naime lap je uredno prikljucen na stuju i to radi korektno, ali uopste ne puni bateriju(plugged in, not charging), zna li neko kako se moze ovo resiti???
Ako imaš para. Ako je lap do godine starosti, kupovinom nove baterije. Ako je stariji od godine, prodajom istog budzašto i kupovinom novog. Valja, eto, proveriti i da li eventualno nije riknuo sklop koji puni bateriju tj. meri njeno stanje.... ali, malo verovatno.
Nije do baterije i punjaca, rade, citao sam na netu da je softverski problem ili sa drajverima ili bios verzijom... Ovo prvo sam probao, a drugo jos ne... E da operativni sistem je win7 i nema ni god dana komp
Pa, instaliraj Ubuntu brate, i proprati ga neko vreme kako se ponaša. Ako već nije usrao motku. Onda, opet dolazimo na moje savete, ali uz napomenu da se maneš win7 dok to ne poprave.
fuck win7 .. baterja mora da se puni i kad je lap ugasen a ekran lepo spusten .. a win7 u stanju oduzetosti .. ako ti se baterja ni tada nepuni - pogledaj pod odgovorom `pisko` ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.