da li zna neko sta ima da se kupi kod nas od lap topova koji su po izgledu slicni mac book air varijanti ali za manje para i naravno da nisu bas teske dreshine?
Jel ima da se kupi neki auto, koji ide ko BMW, izgleda ko BMW, lezi ko BMW, kosta ko Yugo a nije ruzan ko Reno... I da nije dres, naravno...
Pa naravno da nema, imas ove netbookove i to ti je to... Imas neki ultratanki LG, nije bas tanak ko Air, ali je zato osetno skuplji... Ima Swarovski kristale....
Cek sto reno ima ruzan dizajn, pogotovo ova najnovija verzija, nigde nisam cuo lose kritike na osnovu njegovog dizajna, inace ima takav auto, a zove se sluzbeni auto :).
Reci covece zasto ti treba takav laptop, jedino ako hoces fenseraj ?
Pozdrav!
:: Jel ima da se kupi neki auto, koji ide ko BMW, izgleda ko BMW, lezi ko BMW, kosta ko Yugo a nije ruzan ko Reno... I da nije dres, naravno.. :: :: Pa naravno da nema, imas ove netbookove i to ti je to... Imas neki ultratanki LG, nije bas tanak ko Air, ali je zato osetno skuplji... Ima Swarovski kristale... :: :: :: Baby B :: ::
Neshto tako kao air je recimo dell adamo ili sony z serija (nisam siguran da je z :P)..ali to naravno ne kod nas a mozhda je tako i bolje jer bi bilo tuzhno videti cenu navedenih lapova kod nas (dosta mi je tuge dok ih gledam preko bare)...znam da je ot, al chisto da malo opustish oko :)
Svojevremeno je Sony u svojoj VAIO gami imao model X505, izuzetno tanak model, dovoljno debeo da stanu USB i mini FireWire....kakav crni RJ-45, za njega je postojao adapter.
Inače imao je P3 Procesor na 1GHz +-....lepa i skupa mašina, 4:3 displej naravno, bez track pade, imao je point pad kao IBM računari,....mnoooogoooo skup.
Nešto kao MacBook Air...useless....preskupo, bolje netbook neki za prenosne svrhe.
Jedina mehanička mana je što je X505 za hladnjak koristio svoju leguru od aluminijuma kao hladnjak, tako da je prostor iznad tastature, ne retko, vreo.
:: Nezamenljiva masina.. :: :: Nije bas X505... jos je bio skuplji : :: :: Baby B :: ::
a duboko u mozak onako usput i kao sasvim slucajno usade u glavu ljudima da i njima kao proizvodjacima najvise bode oko da li air ili iphone sve jedno =) oduvek me fascinirao dizajn ali mi naravcno nije padalo na pamet da dajem tolike pare za nesto sto ne moze da podrzi gomilu nekih aplikacija koje se rade samo za win. kod aplikacija me iphone dobio, a dizajn kao dizajn, kad je apple u pitanju nema greske. e sad, to sto ga nosi ovakav ili onakav... ko ima zivot taj se ne bavi drugim zivotima pa samim tim i ne moze da stekne averziju prema nekom proizvodu samo na osnovu toga sto ga furaju ljudi prema kojima ima averziju. mene vise brine to sto ce DRM da se lagano prebaci i na laptopove zahvaljujuci politici koju ce izgleda da isfura apple preko ipad-a. samo da i ostali ne istripuju korist u celoj prici kao sto je ispalo sa kopiranjem iphone-a. nadam se da ce android pokrenuti uspesniju kampanju od linux-a pa ce makar na polju mobilnih situacija ostati koliko toliko neizvesna. ma... bitno je da kapitalisti zadovoljno trljaju ruke dok se mi ovde prepucavamo oko tehnologije koja bi, da nema njih, otisla ko zna koliko daleko. a onda opet, da nema njih ljudi bi samo sedeli na bulji, zdrali, kenjali i razmnozavali se sve dok se ne bi poubijali medjusobno kao sto su radili kroz istoriju. bilo bi cobane vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe, koja crna tehnologija XD
Spopadoste coveka, a mozda nije nista lose mislio.
Pazi, i ja mrzim Apple kao i bilo ko drugi ovde :), ali form factor doticnog Air-a je, cini mi se, pun pogodak. Sam Air je naravno sakat po mnogo cemu, i kosta bezobrazno mnogo, a i da nije, ima na sebi shuntavi OS X umesto neceg normalnog.
Elem, moj savet, jer sam se i ja zainteresovao za isti, je Asus UL30VT. Mozda dizajnerski nije bas slican Air-u, ali po dimenzijama jeste, plus vel`ka baterija, hibridna grafika, lagan... Cijena oko 620 evra.
Nastavljas temu od pre 2 meseca koja se zavrsila... __________________ Scourge of PCBerza
:: Spopadoste coveka, a mozda nije nista lose mislio :: :: Pazi, i ja mrzim Apple kao i bilo ko drugi ovde :), ali form factor doticnog Air-a je, cini mi se, pun pogodak. Sam Air je naravno sakat po mnogo cemu, i kosta bezobrazno mnogo, a i da nije, ima na sebi shuntavi OS X umesto neceg normalnog :: :: Elem, moj savet, jer sam se i ja zainteresovao za isti, je Asus UL30VT. :: Mozda dizajnerski nije bas slican Air-u, ali po dimenzijama jeste, plus vel`ka baterija, hibridna grafika, lagan... Cijena oko 620 evra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.