Grebem&bunarim po netu ako mogu da iskopaam neki manu i sl..ali nishta... Kapiram da neka caka postoji jer za te pare drugi Toshibe, Lenova, HPa ..ma bilo koga..cena bi bila duplo veca, zar ne?
bash je JUICY komba...balavim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
ma Ekran manje vishe...da ima MAT ekran otisao bih odmah barem da kaparishem ali nema veze...ja govorim o kompletnom odabiru komponenti...Vrlo ukusno spakovano...
Taman kao desktop_replace
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Probao sam link... radi...? __________________ Scourge of PCBerza
:: Malo ti ga daje po 404 error-u :: :: :: :: Top je vise Asus G7.... :: :: 8GB DDR3, i7, 5870 Mobile (Desktop 5770).. :: :: :: :: http://www.benchit.rs/BenchIT-testovi/Notebook/ASUS-G73J.htm :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Posle dosta razmishljanja odluchio sam se za ovaj iz 2 razloga. Za posao kojim se bavim dosta mi je bitna i mobilnost, a tu K52 i N61 ne mogu da se porede. Ipak je 32nm i 10W manje potroshnje presudno, tako da K52 izvlachi bez problema 2 sata intenzivnijeg korishcenja, konekcija WiFi. Verovatno bi to bilo i vishe bez WiFi. Laptop se ne greje mnogo, a ono shto treba naglasiti da su tastatura i palmrest potpuno hladni.
Grafika radi lepo, HD sadrzhaji idu bez problema. Dobro se ponasha i sa prikachenim LCD TV na HDMI, u isto vreme i TFT monitor na D-SUB.
Zvuk je kristalno chist, sa manjkom basa, shto je i razumljivo za notebook rachunare.
Multi touch touchpad je izuzetan, dovoljno precizan i nije preosetljiv za multi upotrebu.
Jedino shto bih zamerio tekstu na IT svetu je to shto osim tastature nishta na njemu nije od mat crne plastike. Spolja je piano finish sa carbon sharom, iznutra okvir ekrana je piano finish crn a okvir tastature, touchpad su braonkaste boje sa nekim reljefnim sharama (shto je se ispostavilo kao veoma korisno jer se ne vide otisci prstiju i dlanova prilikom korishcenja, a sprechava klizanje ruku).
Moja jedina zamerka za sada je srpska tastatura (znakovi) shto ce nekome koristiti.(navikao sam na englesku)
Ako nekoga josh neshto interesuje, neka pita :)
Ah, zaboravih drugi razlog... Gigatron ima N61 na sajtu, ali ne i na lageru i nije se znalo kada bi mogao da dodje! :)
PS. Uz K52 se dobija i Windows 7 Home Premium. Bez njega cena bi veorvatno mogla da bude i nizha.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.