ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
@ markopvict:Nema garanciju, a mislim da nema potrebe da govorim da je ispravan i to...
U Gigatron-u su slicni bili oko 1500-1600 eura novi koliko se ja sjecam, sada ih i nema nesto...
@ pajsgudgud: Da, moze rezati i BD diskove, s tim da jos nista nisam rezao jer su diskovi oko 8 eura, a i da narezem, nemam na cemu da pustim osim na njemu, jedino bi moglo posluziti za backup...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
ok onda definitivno 800jura. Inače kofa je super. support normality
:: @ markopvict:Nema garanciju, a mislim da nema potrebe da govorim da je ispravan i to.. :: :: U Gigatron-u su slicni bili oko 1500-1600 eura novi koliko se ja sjecam, sada ih i nema nesto.. :: :: @ pajsgudgud: Da, moze rezati i BD diskove, s tim da jos nista nisam rezao jer su diskovi oko 8 eura, a i da narezem, nemam na cemu da pustim osim na njemu, jedino bi moglo posluziti za backup.. :: :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat :: ::
oko 800evra, sa obzirom da je nov na Amazonu oko 1800 dolara, sto dodje oko 1200 evra. Odbijes oko 400 s obzirom da je star malo vise od godinu dana i bez garancije.
@ cele1988: Pa kada vidim sta se prodaje za 700-800 eura ovaj definitivno vrijedi toliko...
Iskreno nisam jos odlucio da li cu ga prodavati, ali imam mogucnost, tj. mogao bih dogovoriti sa rodjakom iz Kanade (koji ce ubrzo dolaziti ovamo) da mi on recimo ponese odtamo jedan NOV SONY VAIO F serije... (ovi novi modeli su VRH, Nehalem arhitektura procesora itd...)
Stavi ga na oglase za tu cenu pa vidi sta ce biti... Jak je to laptop, kvalitetan, a ima i jake delove i blueray cak sto niej mala stvar jer ja mislim da preko tog BR spojis laptop sa vecim monitorom ili LCD TV i mozes da gledas BR filmove...
U, ovaj novi je bas dobar.
:: :: @ Medo: Tako nesto i ja racunam da bih mogao dobiti, naravno od nekoga ko zna kakav je ovo lap :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat ::
Naravno da moze, pici sve preko HDMI izlaza na plazmu kuci...
A sto se tice novog, u sebi ima Intel Core I7 720QM procesor koji radi na 1.6GHz (do 2.8GHz na turbo), quad core je i jos na to ima i HT (znaci vuce 8 thread-ova) i 6MB L3 memorije... Kud ces jaci procesor! (a to je najslabiji koji se stavlja u F seriju)
Ajde objasni mi svrhu laptopa sa 8 threadova, za render, tesko da ces da se povatas na 17-ici ekranu u nepravilnom polozaju da odradis nesto ozbiljnije ? Inace laptop za 800 evra da prodas, mada cenu mu vadi Blu Ray rezac :).
Pozdrav!
:: Naravno da moze, pici sve preko HDMI izlaza na plazmu kuci... :: :: :: A sto se tice novog, u sebi ima Intel Core I7 720QM procesor koji radi na 1.6GHz (do 2.8GHz na turbo), quad core je i jos na to ima i HT (znaci vuce 8 thread-ova) i 6MB L3 memorije... Kud ces jaci procesor! (a to je najslabiji koji se stavlja u F seriju :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat :: :: :: U, ovaj novi je bas dobar ::
Sta je tu cudno? Neki ljudi rade na laptopu i odgovara im da im sve stoji na njemu jer su u pokretu pa kad zatreba jos, moze da se renderuje bilo sta... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ajde objasni mi svrhu laptopa sa 8 threadova, za render, tesko da ces da se povatas na 17-ici ekranu u nepravilnom polozaju da odradis nesto ozbiljnije ? Inace laptop za 800 evra da prodas, mada cenu mu vadi Blu Ray rezac :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.