Taj wdtv nema wi fi :( Model sa wi fi-em je nerealno skup i ne znam dal ima da se kupi kod nas.
U slucaju ovog malise samo ga spustim pored tv-a i zakacim kablom od 0.5m. Zabodem Logija Di Novo i milina. TV mi stoji na zidu, tako da ne mogu da razvlacim eth po sred sobe :(
Citam mail sa berze naravno, nego sam na Gmailu napravio label za PCberzu pa zaboravim da pogledam u sve label-e da li ima novih mailova... Odgovorio sam na onaj mail... __________________ Scourge of PCBerza
Kupio sam malog. Pusta HD 1080p bez problema. Dual core sa HT-om ide do 50% . Testirao sam video od 3 min ~400mb, i jos neke... YouTube 1080p zna da zabode verovatno zbog adobe flash player-a...Tek sam ga uzeo pa cu da istestiram i neku stariju igru da vidim kako se ponasa nvidia 9400 hehhe
Iznenadio sam se Wireless N adapterom, sa kompa vuce u proseku 8.5MB/s do 10MB u piku tokom kopiranja filmova. Brze nego Fast Ethernet .)
Ne moze da se nadje ispod 400Eur. Fake cene, pozoves, ponude ti odmah alternativu...
aj poteraj neki 3d bench tipa furmark, 3dmark, neku ne preterano zahtevnu igru, cisto da vidimo kolika mali ima balls ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.