E ovako drugarica ima sledeći problem sa http://www.itsvet.com/proizvod/msi-ex610x-018eu-athlon64-x2-1.8ghz-2048mb-160gb-dvdrw-15.4-wxga-freedos/comp_comp_laptop/24/1680 Znači nerade joj usb-ovi svi, hard kao da je pun a nije i ne može da birše ništa sa kompa ja sam skontao da je negde pokupila virus..e da ima i AVG ako išta znači E sada najverovatnije ću ja lepo da to sve da obriše i dignem novi sistem pa me zanima jel imao neko nekih poteškoća sa dizanje sitema na MSI ???? Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
Nije bilo nikakvih problema??? Inače planiram da dignem XP-sp3 dosta joj je jer i onako joj laptop služi samo za net i radu uoffice-u... Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
Ja sam sasvim lepo stavila sve drajvere, ali prvo vidi da li ih ima za xp. Ako nema stavi win 7.
Ako ima drajvera za xp, proveri da li moze da se iskljuci ahci mode u biosu, ako ne moze, skini drajvere za isti sa zvanicnog sajta. Ako ih nema, stavi novi bios ako ti je stalo do XP-a ili stavi win 7.
pa sto se tice MSI-a licno ga ne bih uzimao u obzir kada su mobilni racunari u pitanju, mom drugu je zinula maska kod ekrana, crkao usb i pobrljavio shift(greska do MSI), tako da ko zna sto je to, moguce je da je do virusa, AVG nisam koristio da bih ti rekao nesto o njemu, mozda je jednostavno rikavela registry wina, ja tvrdim da komp ima dusu :)
da li mi tebi licimo na alana chumaka ... ti si imao taj lap u rukama .. pa nisi ni trazio uzrok vec si odmah skocio na obaranje sistema ... kad podignes new os i ako onda nerade USB .. tada cemo da vidimo ... lap je mnogo zajebana makina .. moze biti da se uzjebao power menadzment pa pogasio usb-ove .. moguce da je neka gnjida usla (mada neznam koja to gasi periferiju) .. moguce da je hdd popustio sa sektorima.. verovatno je 1na od mnogih MSIjevih tripova na ploci .. moguce solarni maximum .. zracenje sa kentaurija i sl ... ko zna .
Mozda je win pobrljavio, mozda su virusi, mozda je rikavela neki kontroler na ploci...
Probaj da ga ocistis od virusa ako ih ima (AVG ne znam kakav je) sa Avastom ako ne sredis problem digni sistem. Ako i dalje ne radi kako valja na kraju krajeva mozda servis pomogne.
codeus: hahahahaha moguće da i marsovci imaju nekog udela...... A odmah sam ,,skočio,, na obaranje jer do sada kakav god da sam imao problem bilo sa laptopom od starog ili sestrinim desktop-om pa čak i mojim sve se rešavalo obarajnem sistema i dizanjem novog i uvek je pomagalo ( ta obranja su se dešavala jednom u7-8 meseci) pogotov sada sa win7 je mngogo brže..... A i na drugaricinom laptopu ej trenutno neki Xp-sp2 iz 2006-2007 i nje ništa čačkano po njemu od kada ga je kupila.....vreme je za OBARANJE....
jovanka0 :pa to sam i mislio da joj prvo skeniram sa avastom i nodom pa da vidimo.... Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
dignes win xp sa cd-a(hirens`s boot)pa lepo vidis da li rade usb-ovi, da li je pun hard i da li moze da se brise ako sve radi,rusi sistem i install new ako ne radi, riknuo MSI
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.