Da li je 4330 u ovom modelu integrusa? Da li ce moci da se igra recimo PES 2010 na medium?
Da li postoji neki model renomiranog proizvodjaca sa specifikacijama poput ovih ili bolje za istu ili manju sumu, posto je ovo plafon? Sa garancijom bar 2 god?
inace imam ACER i stvarno sam prezadovoljan, fina zavrsna obrada, ne pravi probleme i jako bitna stvar jako je tih ventilator cak i na najvecim obrtajima 5930g je model
Dell je masina i SVE njihove masine ako su uvezene regularno imaju 3 GODINE GARANCIJE,prvo da to razjasnimo. Druga stvar ja imam 1535 model studio star godinu dana i masina je super grafika je 3450 hd 256 mb i radi solidno. Modell koji si pitala ima NE INTEGRISANU grafiku e sad o preformanasama da li moze ili ne moze da gura tu igricu ne znam nisam ni probao. Toliko od mene samo da malo odbranim DELL-a jer vidim da sumnjate u njega a dobra je masina ja sam vec tri zamenio i samo bi uzeo Toshibu kad bi imao para....
Moj treci Dell do sada i svaki je sastavio 3 godine i posle oglas i prodaja,nikad ni jedan nije stao a bas ih koristim jer nemam kucni komp,ovaj je i za kucu i za posao. Kako hoces, pitala si za misljenje ja sam rekao svoje,do tebe je sta hoces. R1 ili nijedan! Peca R.I.P
@saxija Sta si zapeo za FSC, iz iskustva ti mogu reci da su njihovi laptopovi izuzetno nepouzdani!
@Jovanka Dell je sigurna kupovina. Pre bih isao na Studio seriju, ali Inspiron-u nista ne fali. Jedan takav posedujem (malo stariji model) ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.