Kupio sam Toshiba NB205 i ubrzo po raspakivanju shvatio da je Toshiba poprilično bezobrazna - u cenu nije uračunat nikakav sleeve, tj. nikakva zaštitna oprema.
Danas sam obišao Big Bang, Comtrade, Megastores Elektroniki i Gigatron i svi oni imaju isti siromašni izbor navlaka (torbi) za netbookove, te nisam ništa pazario.
Dakle, zna li neko gde se može kupiti sleeve ili torba za Toshiba NB205: naime, mora da bude otprilike za 10.4 inch širinu i 8.3 inch dužinu (ekran je 10.1), najradije bih da bude samo običan sleeve ne bih li mogao da je koristim unutar veće torbe koju nosim, zatim bi bilo poželjno da je proizvođač baš Toshiba, ili neki drugi bolji proizvođač, Logitech, Caselogic itd...
I ja sam imao isti problem sa nb 200,prosao sam jedno 100 km i na kraju sam nasao nesto na uscu(big-bang ili comtrade,nisam siguran),sa memorijskom penom(negde oko 1200 din),nije Toshiba ali zavrsava posao.Kod mene je nekih 3 meseca i zadovoljan sam.Izbor ti je u principu slab. Pozdrav
Uzeo sam opciju koju je preporučio Maxima, Elecom-ov ZEROSHOCK sleeve, klasifikovan kao za veličinu 10,6``-11.1``, bela boja, memorijska pena, cena 1,200 RSD, u ComTrade-u.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.