U panjevima je sve kvalitetnije, kućište, da, ekran, zavisi sa čime porediš, ali ima još mali milion laptoppova sa izuzetnom obradom, a unutra je intel + nvidia, ništa novo i ništa kvalitetnije od konkurencije.
:: :: :: :: macbook pro 17`, jes da je 10 puta skuplje od toga sto si naveo, ali je isto tolko i bolj
@pajke01 Laptop za igre za te pare je BACANJE PARA. Kako misliš da ti neko preporuči nešto polovno iz Mađarske ? I polovan laptop je mačka u džaku, naročito iz inostranstva, i opet bacanje para.
Prvo, jedino što možeš da uzmeš je neka AMD-ATI kombinacija sa integrisanom 3200 grafikom, i to ti pruža neku mogućnost igranja, naravno, ne crysis-a u fullu, ali, ajde, pristojno za tu količinu para. Polovno, pa, može biti samo gore od ovoga što sam naveo jer nema garancije a ima grafulju starije generacije koju 3200 šije, i još je novo. Ne znam kolike su cene u Hungary, ali, i kod njih teško da ćeš naći bilo kakvu kombinaciju lap-topa `za igre` za tako male pare. Možda polovan, ali da mu je riknula baterija, pa, ako ti dotična ne treba (ne igraš po autobusima i GSP-u), možda to - ali stvarno, ko da ti to preporuči u Mađarskoj, pa nije to prodavnica sa asortimanom pa da znaš šta ima u ponudi?
Ma imam strica u mađarskoj, on tamo nesta petlja, pa sam hteo da ga kontaktiram, ne bi mi našao neki krš sigurno, al da znam šta je najbolje što mohu da očekujem. Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.