Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Asus X51R ( laptop- problem sa cooler- om )
STRANA 1 OD 1
pebasdesig Asus X51R ( laptop- problem sa cooler- om ) 22.12.2009. 03:34 T23047

status: user
broj poruka: 4
Pozdrav svima,

Uzgred novi sam clan ovdje.

Potreban cooler, procesorski naravno, za laptop model ASUS X51R.
Kupujem odmah ispravan cooler za ovaj model laptopa.

Sigurno se mnogi pitaju sada: `Ma daj, to je staro kao Grcka, sta ce ti to?`, i misle da sam neozbiljan ali eto ispod malog obrazlozenja zasto sam navalio da pronadjem ovaj model i da pokusam da `vratim masinu u zivot`.

Ukoliko neko prodaje u paketu cooler, mislim ako prodaje jedino citav ASUS X51R laptop takodje neka mi se obrati na ovu e-mail adresu:

oglasi@pebasdesign.com

Placam kako god Vi zelite, odnosno preko racuna (devizni, dinarski), moneybookers, licno na ruke, pouzecem ili kako god je Vama lakse. Samo nemojte traziti putem PayPal da Vam platim jer cu znati da se salite samo. :)

Bavim se freelance dizajnom i dvije godine sam koristio ovaj laptop, nekako sam se vezao za njega pa bih volio barem da mogu film na njemu da odgledam. Uzgred svuda sam trazio ovaj model ili cooler za isti ali nista. Zvanicno predstavnistvo ASUS-a u Beogradu se na jako prljav nacin oglusilo o moj zahtjeve ali da ne zamaram sa tim sada, u svakom slucaju zbog njih samo nisam kupio ASUS-ov model opet iako me je ASUS X51R inzvanredno sluzio dvije godine.

Takodje pokusao sam da nadjem univerzalni cooler ali bez uspjeha.

Zaista bi mi znacilo ukoliko neko posjeduje ovaj model laptopa i zeli da ga proda, neka se slobodno javi na mail iznad. Kontaktiracu ga zaista cim vidim poruku jer sam nekako vezan za ovaj laptop, shvatice me freelance IT strucnjaci. Donio mi je pravu gomilicu novca! :)

Pokusao sam i da ga podmazujem, manuelno zarotiram ali nema vajde. Ukoliko neki `hardware expert` ima neko alternativno resenje molio bih da ostavi odgovor ovdje ili na mail iznad.

Unaprijed zahvalan!
Predrag Stojanovic

Freelance Web & Print Design
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 22.12.2009. 04:49 #173239

broj poruka: 12794
Iako je ovoj temi mesto za oglase, znam kakav je osecaj kad ti nesto stoji a ne mozes da ga osposobis... Valjda ce da se javi neko sa tim coolerom. Mada, taj laptop bi trebalo da koristi najobicnije fan-ove ko i svaki drugi, ali ne znam koja je velicina u pitanju.

Posao zamene fan-a kad ga nabavis bi trebao da bude 5 minuta...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 22.12.2009. 07:28 #173243

broj poruka: 2931
sigurno se mnogi pitaju sada `sto ne dade dimenzije i fotke kulera???`. ako je specifican,ne gine ti servis (viklovanje motora, zamena lezaja)
dobrodosao na forum

Mixx ovaj? 22.12.2009. 07:36 #173245

broj poruka: 2931
http://laptop-bennet.en.alibaba.com/product/255951018-209472006/ASUS_X51R_CPU_COOLING_FAN_NEW_GB0506PGV1_A.html
veovao ili ne,paypal....

sawitch ... 22.12.2009. 08:09 #173248

broj poruka: 667
MOJ LAPTOP!!! Najbolji na svetu.. 2 godine je radio maltene non-stop.. Otisao sam na godisnji i on je kuci radio.. :)) Nisam ga 10 puta ugasio.. :)) Evo i sada tipkam sa njega...
pebasdesig Re: ... 22.12.2009. 13:30 #173284

:: MOJ LAPTOP!!! Najbolji na svetu.. 2 godine je radio maltene non-stop.. Otisao sam na godisnji i on je kuci radio.. :)) Nisam ga 10 puta ugasio.. :)) Evo i sada tipkam sa njega..

Da ga ne bi prodavao? :)
pebasdesig Re: ovaj? 22.12.2009. 13:45 #173286

:: http://laptop-bennet.en.alibaba.com/product/255951018-209472006/ASUS_X51R_CPU_COOLING_FAN_NEW_GB0506PGV1_A.htm
:: veovao ili ne,paypal...
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
::

Hvala ti za link ali slaba vajda.

Bio sam rad da citavu chat prepisku sa onom `firmom` ili sta li je vec paste-ujem ovdje da se cudom nacudite svi koliko sam ja jutros ali prevelik post bi bio. Evo ukratko:

Uglavnom njegova cijena za cooler je 23.5$, kada sam ga pitao koliko je sa DHL `shipping-om` do Srbije, odgovorio je poslije 10-ak minuta da bi to ukupno izaslo 15$ !!!??? ali da moram unaprijed da uplatim preko WU. Samo sam mu napomenuo da bih i ja volio da zivim u Kini i da je roba jeftinija za skoro 50% kada je dostavljate `preko pola svijeta`. Za ne povjerovati.

Jos uvijek se pitam da li on misli da mi ovdje pasemo travu ili sta vec...c c c, kakav pacer!

Eto ukratko ovo nije proslo, ako ima jos neko neki link preko kojeg mogu da probam da dobavim ovaj cooler unaprijed sam mu zahvalan!

Hvala!
sawitch ... 22.12.2009. 14:55 #173297

broj poruka: 667
Samo u slucaju neke dobre ponude... :) Ali bas dobre... Volim ga jako... Predlog na sawitch@gmail.com

pebasdesig Re: ... 22.12.2009. 16:19 #173327

:: Samo u slucaju neke dobre ponude... :) Ali bas dobre... Volim ga jako... Predlog na sawitch@gmail.co

E jbg. sada. :)

Nisam siguran sta je dobra ponuda ali razumijem te.

Ono sto iskreno mislim je da se ne isplati ni prodavati ga. Meni su nudili samo 50e za ovaj model prije mjesec dana (majstor sto sam ga nosio da pogleda cooler ga je tako procijenio, naravno sa neispravnim cooler-om) i definitivno sam odustao od toga da ga prodam jer sta da radim sa 50e?

Mislim da me razumijes jer mogu jedino Flash USB `krsteni` kupiti za tu sumu i mozda jos neko sredstvo za ciscenje usput. A za posao mi ne valja jer radim sa grafikom i sve vise od izrade vizit karte na njemu je veliki rizik da `izgori` memorija.

Otom potom, vidjecu jos jer mozda neko naidje sa nekim laptopom koji je takodje neispravan ali da mu je ispravan cooler, u svakom slucaju hvala ti na ponudi.

Potraga se evo nastavlja pa molim sve koji imaju laptop, a ako je slucajno ASUS x51r da se jave jer zaista mi je potreban cooler za njega. Mozda neki serviseri itd.

Hvala!
malipeki Asus x51r 99 posto ispravan 06.01.2010. 21:25 #178054

broj poruka: 8

Prijatelju, posedujem x51r model koji je funkcionalno ispravan 99 posto a to znaci sve radi ALI ne moze se pokrenuti jer treba podesavanje biosa a trazi sifru koju nokada ranije nisam unosio.
Moja dilema je dali dati nekome u servis da mi menja bios ili da ga prodam ovakvog.
Inace posedujem laptop vec dve godine i imam racun za njega.
Posalji neki kontakt da vidimo jel mozemo praviti neki dogovor.
Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs