Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
DELL XPS 16
STRANA 1 OD 1
dejanvuk DELL XPS 16 21.12.2009. 17:05 T23038

status: user
broj poruka: 10

Hocu da kupim DELL XPS 16, jel ima neko iskustva sa njim da mi kaze kakav je, i kakav je DELL generalno. Ili mozda da predlozi neku alternativu po kvalitetu i preformansama.

http://www1.ap.dell.com/sg/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=sgdhs1&~oid=sg~en~32002~laptop-studio-xps-16_s510908sg~~
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro hi 21.12.2009. 17:19 #173056

broj poruka: 1973
Svaki dell je dobar, baterija im drzi u fulu, e sad nisam imao bas taj pri ruci ali ne bih sumljao u dell (za razliku od fujitsu-a)

Don`t drink and drive take joint and fly

Plamen re 21.12.2009. 17:39 #173064

broj poruka: 2836
Dell je po mom utisku na vrhu, daj najduzu garanciju (3god) dok Asus, Msi, HP, Acer daju 1god... Sto se tice kvaliteta takodje su dobri. Samo da te pitam nesto, jel si video koliko to kosta? Ti mozes da uzmes mnogo bolju Corei7 masinu za oko 800e + monitor (200e). A ti bacas na ovo 2000e, a sta ces kad ti se pokvari?

Erestun re 21.12.2009. 19:17 #173096

broj poruka: 1797
Dell XPS sa tom cenom ne moze da bude ni los, ni nekvalitetan.
Sa jedne strane kvalitet izrade i konfiguracija opravdava cenu, ali se ipak tu prodaje i ime.
Imam Dell Inspiron 6400 (e1505), kojem je cena bila 1300e kada je kupljen (pre 2 i po godine) i veoma sam zadovoljan istim.

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3089

dejanvuk dell 21.12.2009. 21:30 #173127

ta cena sto je na mom linku je u singapurskim dolarima to ispada oko 1150e, a kad se pokvari nosim u dell :)
dejanvuk Re: re 21.12.2009. 21:33 #173128

a ja mislim da dell ne moze ni da se svrsta u kategoriju Asus, Msi, HP, Acer, fujitsu...
po meni IBM i DELL su vrh pa 4 prazna mesta pa se redjaju ostali, nego me zanimalo dal je neko imao iskustva sa ovim, al sto kazete nemos da pogresis sa dellom valjda ce da bude ok, i zanimale su me neke alternative ako nekome pada na pamet nesto dobro

:: Dell je po mom utisku na vrhu, daj najduzu garanciju (3god) dok Asus, Msi, HP, Acer daju 1god... Sto se tice kvaliteta takodje su dobri. Samo da te pitam nesto, jel si video koliko to kosta? Ti mozes da uzmes mnogo bolju Corei7 masinu za oko 800e + monitor (200e). A ti bacas na ovo 2000e, a sta ces kad ti se pokvari?
::
Plamen re 21.12.2009. 21:40 #173129

broj poruka: 2836
Ma kupuj to i uzwaj, Dell je zakon...

gile23 ... 21.12.2009. 22:05 #173139

broj poruka: 9121
Lenovo je IBM derivat pogledaj njihove laptopove odlicno su odradjeni samo ne znam da li ces naci neki sa I7.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 21.12.2009. 23:15 #173163

broj poruka: 12794
Odlican je taj dell, i ne bih sad da ispadne da ti punim glavu, ali ako imas prilike probaj negde Apple Mac Book Pro od 13`... Nebo i zemlja...

Naravno, ako ocekujes neko gaming resenje sa tim Dell-om.... Zaboravi na to....

dejanvuk xcv 22.12.2009. 03:43 #173233

ne volim mac nesto generalno, probao sam.

a ces sad bre sto ne gaming, pored ostalog za gaming ce i da mi sluzi, ne primarno al jbg volim ponekad da se izigram :)
Daum Re: xcv 22.12.2009. 04:11 #173235

broj poruka: 12794
Da si probao MacBook pro 13` ne bi tako pricao veruj mi. Ja sam mac hater, ali stvarno, za to malo cudo, nemam ama bas nista lose da kazem... :| Nema mane...

Kompletno od aluminijuma, LED osvetljenje ekrana, 4GB, 9400GS, Core2Duo 2.5, i najvaznije baterija koja traje 7 sati konstantnog koriscenja...

Znas kakav je osecaj kad ga podignes jednom rukom a on se niti savija, niti krcka... :D

O os-u da ne pricam. Multitouch gesture sistem toliko ubrzava letenje kroz sistem da to nije normalno... A povrh svega, uvek mozes da stavis XP ako bas hoces da se igras, a jos bolje, mozes da ga dignes kao virtuelnu aplikaciju bez problema...

Samo pogledaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=HmMLrpuyWac

Jednostavno, za 1200$, nema boljeg laptopa...

:: ne volim mac nesto generalno, probao sam
:: a ces sad bre sto ne gaming, pored ostalog za gaming ce i da mi sluzi, ne primarno al jbg volim ponekad da se izigram :)
gile23 Re: Re: xcv 22.12.2009. 11:22 #173261

broj poruka: 9121
Jesi li ti video neki Lenovo/Dell laptop preko 1k evra. Ja sam licno video Lenovo od 1500 evra ima na sebi Core 2 duo proc i nVidia Quadro grafu i mogu da kazem da ovaj Mac ne moze da mu pridje. A porediti Dell i taj MaBook je sasvim treca stvar, ako mislis da je MacBook brzi od tog Della u redu, mada ja licno mislim da je taj i7 minimum duplo brzi od tog Core 2 Duo. MacBook je fenserica, nikako za neki ozbiljan rad.

Pozdrav!

:: Da si probao MacBook pro 13` ne bi tako pricao veruj mi. Ja sam mac hater, ali stvarno, za to malo cudo, nemam ama bas nista lose da kazem... :| Nema mane..
:: Kompletno od aluminijuma, LED osvetljenje ekrana, 4GB, 9400GS, Core2Duo 2.5, i najvaznije baterija koja traje 7 sati konstantnog koriscenja..
:: Znas kakav je osecaj kad ga podignes jednom rukom a on se niti savija, niti krcka... :
:: O os-u da ne pricam. Multitouch gesture sistem toliko ubrzava letenje kroz sistem da to nije normalno... A povrh svega, uvek mozes da stavis XP ako bas hoces da se igras, a jos bolje, mozes da ga dignes kao virtuelnu aplikaciju bez problema..
:: Samo pogledaj ovo
:: http://www.youtube.com/watch?v=HmMLrpuyWa
:: Jednostavno, za 1200$, nema boljeg laptopa..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: ::
:: :: ne volim mac nesto generalno, probao sam
:: :: a ces sad bre sto ne gaming, pored ostalog za gaming ce i da mi sluzi, ne primarno al jbg volim ponekad da se izigram :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 22.12.2009. 12:51 #173276

broj poruka: 1797
Fenserica, indeed! Mada kad bih imao lovine, rado bih ga kupio na neko vreme, pa ako mi se bas ne svidi, u oglase i mrs, ali iskreno ne volim Apple nikako.
Prvo, notebook nije za igranje, ali ako bas mora ne fali tom XPS-u nista.

U svakom slucaju Daume, zanimljiv predlog, jos sa virtuelnim OS-om, zanimljiva kombinacija.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs