pogledao sam vase komentare i savete u vezi proslog pitanja i cini mi se da sam nasao nesto sto bi mi moglo odgovarati > Asus K51AC sx080D , zanima me kakvo je vase misljenje o ovom lap topu amd turion 64 dual core 2.2 GHz , 3 GB DDR2 800 MHz , monitor 15.6 , ati 3200 , hdd 320 GB i HDMI i WIFI ? Kako vam se cini za 37 000 RSD ?
Znaci na njega bh probao da stavim XP , malo posao , filmovi muzika i poneka igra . Cista kucna upotreba .
ali, kod jeftinih laptopova (i svega ostalog) nije problem u specifikaciji nego u kvalitetu izrade i upotrbljenom materijalu. besh ti komp od 37k din ako krene da ti curi u krilo cim se malo ugrele plastika, pocnu da ispadaju tasteri, a displej stelujes laserom da ti bude u visini ociju. juri po netu reviews, kad kupujes idi u neku prodavnicu gde ima vise modela u tom cenovnom rangu, probaj na licu mesta koji ti se vise svidja/izgleda kvalitetnije itd.itd pa onda izaberi ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Gledaj Intela obavezno, ti AMD-ovci se mnogo greju idu do temperatura preko 70 stepeni, gledaj Intela iako je malo skuplji, ali obavezno sa ATI grafom jer su ove Intelove mnogo lose.
ako kupujes Intela juri bar coreduo ili jos bolje core2duo zbog L cash memorije, C2D pere AMD-a koji je brzi i po 200-300MHz po jezgru zbog kesha i Gile je u pravu za grafiku jer koliko videh mnogo vise opadaju performanse nVidia-i nego ATI-ju u odnosu desktop-mobility grafike, gt9600m se ponasa kao gt8600, ja je imam u acer-u 5930g
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.