Kupio bih laptop, najvise do 2000 evrica. Molio bih preporuke ako moze i informacije, posto se ne bas razumem o markama, koji su otprilike "najbolji" (Dell, Toshiba???itd.). Znam da mi treba neki intel i sto bolja graficka is sto vise memorije i hdd, i naravno rezac. Hvala unapred!
nego preporucili su mi, ako dam tolko pare, nek bude core duo ili tako nesto... pre par meseci sam citao o nekoj toshiba-i, mislim da je prvi koji ima blu-ray ili hd-dvd citac ili slicno (ili rezac???, necu da lupim), pa ako dobro pamtim cena mu je bila oko 2000 dolara... ako se dobro secjam... no, nesto sam i citao o dell racunarima, da im ne valja baterija, pa zbog toga imaju neke krs modele... : http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32550
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.