Dobio sam ovaj lap da sredim win, i iskljucivo je XP trazen.. Stavio sam XP SP3 i ne mogu da nadjem driver za zvuk, help!?!?!?! Nasao sam nekoliko ali ni jedan ne valja...
:: Nije ni jedan od tih.. Pa mislim da si mi bas ti poslao tu verziju SP3-a.. :: :: Instalirao sam i to sto si mi malo pre poslao i ne vredi.. Evo sta mi se pojavi kad hocu na primer da pustim sample music iz winamp-a. :: :: http://i49.tinypic.com/28v3kfo.jpg
Nista, ni to ne sljaka... Jednostavno nista ne daje rezultate.. Ne pamtim koliko sam kompjutera u zivotu sredio, ali da mi je bar jedan napravio ovoliko problema oko nekog drivera... I to zvuk...
Jel imaš neki konflikt u Device Manageru ? Daj shot da vidim.
:: Nista, ni to ne sljaka... Jednostavno nista ne daje rezultate.. Ne pamtim koliko sam kompjutera u zivotu sredio, ali da mi je bar jedan napravio ovoliko problema oko nekog drivera... I to zvuk...
Taj GA link je to što servispc kaže. To je drajver za Realtek HD zvučnu sa neke GA ploče.
Zaista ne znam više gde da guglam i šta da tražim. Probaj još i ovo:
* Go to Device Manager/Device Drivers * Under System Devices find Microsoft UAA HD bus driver * Now, first disable it … * … and then uninstall it. * Close the Device Manager and run the Realtek setup * Tadaa, it works!
:: @ Bax200 :: :: Nista, ne pomaze ni to.. :: :: @Servisp :: :: Daj neki..
Malopre mi je bas to palo na pamet, pa sam odradio, evo sad pokusavam da instaliram ponovo drajver... Ako uspem javim, mada sumnjam da ce i to uroditi plodom... Poludeo sam.. Google-am i ja celu noc... I po onim ruskim sajtovima sam razbirao reci... Nemoguce da su toliki debili i da ne postoji resenje za njihov zvuk na XP-u...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.