Pretece me za enter! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: uuu bre, onda je neka bas nesrazmerna, siguran sam da si mislio 90/60/90! :: :: :: :: mere su joj 60/90/60...jel treba jos nesto reci??? :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: cicu :: :: :: :: :: :: :: :: ::
da,to sam mislio,al greska u kucanju(radim dva posla istovremeno dok kuckam na berzi)
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: uuu bre, onda je neka bas nesrazmerna, siguran sam da si mislio 90/60/90! :: :: :: :: mere su joj 60/90/60...jel treba jos nesto reci??? :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: cicu :: :: :: :: :: :: :: :: ::
neću da reklamiram naše, ali recimo imaš na Slaviji `onu` prodavnicu, tu sam viđao beli sa plavim šarama, jako ljupko izgleda, pogledaću dal ima još negde, ali ove velike prodavnice ga reklamiraju na stanju, pa ti sad vidi.
Da nisi rešio da se ženiš??? support normality
:: haha znajuci sebe...uh ovaj put sam se izvukao,punoletna je!!! al` jedva...koji tacno model,gde naci?? :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Imaš Dell sa belim poklopcem, ali donji deo je crn. Za sve ostalo tu je epl:P...
trepne okama, i kaze hvala. A za koji dan pedala :)
Vidi da nema gde asus eee - beli - posto su ti performanse nebitne, a i Wind od MSI bese beli... Mislim da je bolje od klasicnog notebook-a zbog tezine...
Pajsgudgud-ma kakva zenidba... panta019-zanimljiv lap,ulazi u uzi izbor stevan07 imaces mail u inboxu za pola sata mixx-takodje zanimljiv ixbor xenox-to `hvala` moze da se kaze na `vise nacina` ognjeni-zar mislis da bi za sestru davao `mere` po netu?
:: http://www.dell.com/home/laptops naravno ima i bez žutih šara: :: :: neću da reklamiram naše, ali recimo imaš na Slaviji `onu` prodavnicu, tu sam viđao beli sa plavim šarama, jako ljupko izgleda, pogledaću dal ima još negde, ali ove velike prodavnice ga reklamiraju na stanju, pa ti sad vidi :: :: Da nisi rešio da se ženiš?? :: support normalit :: :: :: haha znajuci sebe...uh ovaj put sam se izvukao,punoletna je!!! al` jedva...koji tacno model,gde naci?? :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: Imaš Dell sa belim poklopcem, ali donji deo je crn. Za sve ostalo tu je epl:P...
ako ima takve mere nadam se da bi...cisto zbog nas :D
Ajd uzdravlje
:: Pajsgudgud-ma kakva zenidba.. :: panta019-zanimljiv lap,ulazi u uzi izbo :: stevan07 imaces mail u inboxu za pola sat :: mixx-takodje zanimljiv ixbo :: xenox-to `hvala` moze da se kaze na `vise nacina` :: ognjeni-zar mislis da bi za sestru davao `mere` po netu :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: http://www.dell.com/home/laptops naravno ima i bez žutih šara: :: :: :: :: neću da reklamiram naše, ali recimo imaš na Slaviji `onu` prodavnicu, tu sam viđao beli sa plavim šarama, jako ljupko izgleda, pogledaću dal ima još negde, ali ove velike prodavnice ga reklamiraju na stanju, pa ti sad vidi :: :: :: :: Da nisi rešio da se ženiš?? :: :: support normalit :: :: :: :: :: haha znajuci sebe...uh ovaj put sam se izvukao,punoletna je!!! al` jedva...koji tacno model,gde naci?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: Imaš Dell sa belim poklopcem, ali donji deo je crn. Za sve ostalo tu je epl:P...
pa ti si jos gori od mene kad bi hteo moju sestru...ona ima 16 godina tek napunila...Aj ja sam prerastao te 16-ogodisnje klinke ali ti!!! ma najgori si od sve dece
:: ako ima takve mere nadam se da bi...cisto zbog nas : :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Pajsgudgud-ma kakva zenidba.. :: :: panta019-zanimljiv lap,ulazi u uzi izbo :: :: stevan07 imaces mail u inboxu za pola sat :: :: mixx-takodje zanimljiv ixbo :: :: xenox-to `hvala` moze da se kaze na `vise nacina` :: :: ognjeni-zar mislis da bi za sestru davao `mere` po netu :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: http://www.dell.com/home/laptops naravno ima i bez žutih šara: :: :: :: :: :: :: neću da reklamiram naše, ali recimo imaš na Slaviji `onu` prodavnicu, tu sam viđao beli sa plavim šarama, jako ljupko izgleda, pogledaću dal ima još negde, ali ove velike prodavnice ga reklamiraju na stanju, pa ti sad vidi :: :: :: :: :: :: Da nisi rešio da se ženiš?? :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: haha znajuci sebe...uh ovaj put sam se izvukao,punoletna je!!! al` jedva...koji tacno model,gde naci?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imaš Dell sa belim poklopcem, ali donji deo je crn. Za sve ostalo tu je epl:P...
Trebalo bi da dell ima par belih modela ubedljivo najlepsi izbor imas u Nemanjinoj ulici u radnji List computers......videces ih u izlogu. Mnogo lepih bas, bas, zenskih laptopova tamo ima.
:: :: .I :: :: Trebalo bi da dell ima par belih modela ubedljivo najlepsi izbor imas u Nemanjinoj ulici u radnji List computers......videces ih u izlogu. Mnogo lepih bas, bas, zenskih laptopova tamo ima.
:: :: :: :: :: ma najgori si od sve dece :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Pajsgudgud-ma kakva zenidba.. :: :: :: panta019-zanimljiv lap,ulazi u uzi izbo :: :: :: stevan07 imaces mail u inboxu za pola sat :: :: :: mixx-takodje zanimljiv ixbo :: :: :: xenox-to `hvala` moze da se kaze na `vise nacina` :: :: :: ognjeni-zar mislis da bi za sestru davao `mere` po netu :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: http://www.dell.com/home/laptops naravno ima i bez žutih šara: :: :: :: :: :: :: :: :: neću da reklamiram naše, ali recimo imaš na Slaviji `onu` prodavnicu, tu sam viđao beli sa plavim šarama, jako ljupko izgleda, pogledaću dal ima još negde, ali ove velike prodavnice ga reklamiraju na stanju, pa ti sad vidi :: :: :: :: :: :: :: :: Da nisi rešio da se ženiš?? :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: :: haha znajuci sebe...uh ovaj put sam se izvukao,punoletna je!!! al` jedva...koji tacno model,gde naci?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imaš Dell sa belim poklopcem, ali donji deo je crn. Za sve ostalo tu je epl:P...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.