Imao sam ga ja svojevremeno pre nekih 3,5 god. Sasvim lepa masina zasnovana na centrino platformi i lepo radi. Ako se dobro secam mislim da je moj bio bez optike ne secam se tacno jer sam imao i njegovog jaceg brata nc 6000 ali ima opciju kacenja dokingstejsena (ako sam se dobro izrazio). Izuzetno su lagani i ja nisam imao nikakvih problema sa njima. E sad sve zavisi za sta ti treba laptop, za igre u svakom slucaju nije a za druge stvari ti procesori su Ok.
Jasam ovu masinicu uzeo pre neki dan, predhodni gazda kaze da nije imao problema, ja kadasam ga upalio neradimi na tasttaturi shift, ctrl, alt i ono dugme fun, tako da sad nemam !@#$%^&*()_+~>
pa ne bih ti znao retji kako da reshish jedino da ga odnesesh u servis pa vidish sa njima shta je mogutje tu napraviti... chisto sumnjam da je softwerski problem.. verovatno je neshto proliveno ili ko zna shta je bilo sa njim..u svakom sluchaju pukni mu ti novi windows nishta netjesh izgubiti... mada sumnjam da tje ti ishta reshiti... pa u servis..
Zašto ne cimneš HP servis i pitaš samo da l iuopte mogu da ti naruče tu tastaturu. Reci prošla ti je garncija, ne plaća ti se servis, jer jesi serviser, platiš cenu i sam uradiš.
:: :: :: Ako neko slucajno ima novu ili ispravnu tastaturu za ovaj model, nekase jav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.