Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Notebook Asus UL-50 - Da li vredi ?
STRANA 1 OD 1
rremic Notebook Asus UL-50 - Da li vredi ? 18.11.2009. 21:28 T22026

status: user
broj poruka: 60
Dakle, sta mislite o ovom laptopu ASUS UL50VT-A1
http://www.amazon.com/UL50VT-A1-Light-15-6-Inch-Black-Laptop/dp/B002P3KMPI

Mene je odusevio izgledom, ali ne bih da ga kupim, pogotovu jer stize `preko bare iz USA`, pa da se posle kajem... Dakle sta mislite o komponentama koje poseduje? Ja nisam nasao nesto mnogo informacija o njima, pa ko je upucen neka pomogne. Takodje kakav je kvalitet samog laptopa ASUS (trenutno posedujemo u kuci HP Pro Book 4515s i zadovoljani smo sa njim, ali to je ipak HP!) ??

1.3GHz Intel SU7300 Core 2 Duo Processor
4GB of DDR3 RAM, 2 slots, 4GB Max
500GB SATA Hard Drive (5400 RPM), DVD Super Multi Drive
15.6` HD LED LCD Display, NVidia G210M Graphics with 512MB DDR3 VRAM
Windows 7 Home Premium Operating System (64 bit)

Da nije preslab ovaj c2d 1.3 ??? Jel ovaj RAM na 1026 ? Kakva je grafika (na https://www.notebookchek.net je 1 u klasi 3 grafickih kartica, al meni to nista ne znaci jer sam neupucen... ). Konkretno mi laptop treba za fax, net, filmove, amatersko programiranje (java, visual c...) - znam da to moze svaki laptop danasnjice, al mene interesuje da li moze da potera poneku igricu - PES 2010 na primer...? Odusevila me je cinjenica da je u nekim testovima ovaj laptop radio 10sati u punom opterecenju (fabrika propisala na 12h)...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 18.11.2009. 21:31 #159833

broj poruka: 12057

Završiče on sve što si naveo bez problema, a imaćeš i višak snage.

rremic re 18.11.2009. 21:39 #159838

broj poruka: 60
hvala na brzom odgovoru bax... To sam i mislio, samo sam cekao da neko upucen potvrdi. Inace, da li se isplati ovo za 850$ (znaci USD ne eur.)? Ima li neki slican model (a da nije macbook air...) za slicne pare ?
Ma uzecu ga sigurno sledece nedelje... :D
Equinoxe Re: 18.11.2009. 22:37 #159873

broj poruka: 12057

Za tu cenu ti preporučujem da pogledaš HP Pro Book modele ili Toshiba Satellite L5xx seriju.

looftigooz ma daj ako ti necesh... 18.11.2009. 22:59 #159882

broj poruka: 111
ovaj top ti je haUBICA..uostalom sve zavisi koliko ces se nakashljati za njega ali ako dolazi `odande` onda je sigurno jeftiniji nego ovde.

Ako ja sa Acer_om5738zg gde je gpu g105 Cuda teram sve multi_tutti_medije + poneku igricu (da ne secka) onda ces ti sa ovom munjom biti zaDOVOLJAN.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-G-210M.17638.0.html

CPU je posebna prica jer kazzu da isporuchuje zadovoljavajuce performanse ali opet malkice slabije od ostalih C2D_a..ALI ne zaboravi da ces ti zato na MAX setovanjima DVDa, igrice i Neta moci komotno da se zavalish i odremash neki film pride jer te baterija nece izdati ni posle 5 sati ...oko 10h je na Idle_u+Net sa brightness_om na med.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

sawitch Hello 19.11.2009. 01:15 #159921

broj poruka: 667
Ne mogu ti reci bas za taj model, ali ja imam X51R Asus i urnisao sam ga i radi i dalje kao kada sam ga kupio.. Za 2 godine sam ga ugasio plafon 10 puta... Bukvalno.. Izlizao sam mu tastere od koriscenja, i oplatu.. Izgleda kao da ga je Karlo Veliki prvi koristio... Asus je mama... :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs